HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Διαδρομές Παράλληλες της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Διαδρομές Παράλληλες της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου

Το Σάββατο 4 Αυγούστου, ώρα 19.30 στην αίθουσα Συνεδρίων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου.

Την εκδήλωση οργάνωσαν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και οι εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ.

Για την ποιητική συλλογή ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία μίλησαν 1) ο Διδάκτωρ Ιστορίας και επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Ιωάννης Νεραντζής και 2) ο ποιητής Ιωάννης Ανυφαντής. Το συντονισμό είχε ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας Σπύρος Αρβανίτης και τη βραδιά έκλεισε η Κατερίνα Λιβιτσάνου, που ευχαρίστησε το κοινό και ευχήθηκε για τη χώρα και τον άνθρωπο γενικότερα.

Παραβρέθηκαν: o Δρ και τέως βουλευτής Ξενοφών Βεργίνης, ο πρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Λευκάδας Γκογκάκης Γηγόριος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βλάχος Στάθης, η πρόεδρος του Συνδέσμου φιλολόγων Λευκάδας Βιβή Κοψιδά- Βρεττού, ο ποιητής Στέφανος Μεσσήνης, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι της ποιήτριας από τη Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και πολλοί φίλοι του βιβλίου.

Προηγουμενο αρθρο
Συναυλία της Λευκαδίτισσας Σαββέριας Μαργιολά
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στην Απόλπαινα και στο Περιγιάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.