HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠροκρίθηκε στην επόμενη φάση η Νίκη Λευκάδας -Ιστορική πρόκριση στους ομίλους του EuroCup

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση η Νίκη Λευκάδας -Ιστορική πρόκριση στους ομίλους του EuroCup

Η Νίκη Λευκάδας ηττήθηκε από την Σπαρτάκ με 66-62, ωστόσο προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Eurocup για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Σε ένα σπουδαίο επίτευγμα… πρωταγωνίστησε η Νίκη. Η ομάδα της Λευκάδας ηττήθηκε από την Σπαρτάκ Νογκίνσκ με 66-62, αλλά κατάφερε να προφυλάξει το προβάδισμα των 7 πόντων (66-59) από το πρώτο ματς και να προκριθεί στην φάση των ομίλων του Eurocup.

Η Νίκη Λευκάδας πέτυχε μια ιστορική πρόκριση! Ηττήθηκε από την Σπαρτάκ Νογκίνσκ εκτός έδρας με 66-62, αλλά προκρίθηκε στους ομίλους του EuroCup Γυναικών, εκμεταλλευόμενη το 66-59 του πρώτου αγώνα.

Όλα τα κορίτσια έδωσαν και την ψυχή τους, ο αγώνας ήταν πραγματικό θρίλερ και οι περίπου 15 Λευκαδίτες στήριξαν με την παρουσία τους από την εξέδρα την ομάδα. Με την Γουόκερ να ξεχωρίζει επιθετικά η ομάδα μας δεν άφησε αυτή την ιστορική ευκαιρία να πάει χαμένη και τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη στον 2ο όμιλο του EuroCup Women με την Γαλατασαράι (Τουρκία), την MBA Mόσχας (Ρωσία) και την Τορούν (Πολωνία).

Δεκάλεπτα: 17-16, 28-30, 49-44, 66-62

Σπαρτάκ Νογκίνσκ (Λαρίνα): Αλικίνα 12, Αντριάνοβα 18 (2), Γκορσεκίνοβα 8 (1), Κουζμίνα 12, Ζαμπολότνεα 2, Γκαρκασκάγια 4, Περσίνα, Πέτις 2, Σούμετς 8 (2)

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Μπαλτά 4, Τζόνσον-Ουόκερ 26 (2 τρ., 12 ρ.), Νάιτ 10 (1), Παπαμιχαήλ 6, Τσινέκε Ε. 14 (1), Αρώνη, Στιεπάνοβιτς 2, Σύρρα, Τσινέκε Κ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την πρόκριση. Όλοι προσπαθήσαμε πάρα πολύ και τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο, διότι είχαμε απέναντί μας μια ομάδα έμπειρη και πιο έτοιμη από εμάς λόγω χρόνου. Στο παιχνίδι πάλι είχαμε μια κατάρρευση στα τελευταία λεπτά, αλλά αντέξαμε. Τώρα θα αγωνιστούμε σε όμιλο του EuroCup, ο συντελεστής δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος, αλλά θέλουμε να είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί στους εντός έδρας αγώνες»

Η MVP του αγώνα βάσει της στατιστικής αξιολόγησης Jade Walker δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Η ομάδα μας άξιζε την πρόκριση. Αυτό που ζήσαμε ήταν μια απίστευτη εμπειρία και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια»

Προηγουμενο αρθρο
Ενοικιάζονται διαμερίσματα
Επομενο αρθρο
Βραδιάζει... Μιά Γύρα με απ' όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.