HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠόσο πολιτισμένα να φερθείς;

Πόσο πολιτισμένα να φερθείς;

Πόσο πολιτισμένα να φερθείς; Δεν υπάρχει μέρα σε τούτο τον τόπο να κυλήσει με ρουτίνα, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Πόσες αντοχές να αναπτύξουμε, πόσο να μεταλλαχτούμε; Πόσα «καψόνια» μπορεί να αντέξει κάποιος; Μήπως όλα αυτά που βιώνουμε με το νερό είναι «βασανιστήρια» για να καμφθούν οι αντοχές μας;
Το νερό είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεται ο άνθρωπος.

Τέταρτη 7 Νοεμβρίου πριν από το μεσημέρι. Καθ΄ οδόν για την πόλη συναντώ συνεργείο του Δήμου, στον κόμβο απέναντι από τον Σκλαβενίτη, να επισκευάζει βλάβη. Παίρνω μια φωτογραφία, από συνήθεια περισσότερο. Στην επιστροφή προς το σπίτι η λακκούβα έχει κλείσει. Υποθέτεις πως το θέμα έληξε και η βλάβη επισκευάστηκε.

Από το βράδυ της ίδιας μέρας οι βρύσες στο σπίτι μου ίσα που στάζουν, μόνο να ξεπλύνεις τα χέρια σου. Η ίδια κατάσταση στο σπίτι συνεχίστηκε κι χτες Πέμπτη.

Χτες Πέμπτη από νωρίς το πρωί η περιοχή πέριξ του κόμβου είναι πλημμυρισμένη. Τρέχει νερό από δυο σημεία, από την επισκευασμένη βλάβη και απέναντι από την έξοδο του σούπερ μάρκετ. Η μέρα περνά χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός αρμοδίου.

Σήμερα Παρασκευή, 3η μέρα, υπάρχει πλήρης διακοπή νερού στο σπίτι και όπως με ενημέρωσαν από τον Δήμο συνεργείο επιχειρεί ξανά στην περιοχή.

Προηγουμενο αρθρο
Το σημερινό ηλιοβασίλεμα, στη δυτική παραλία Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Αίτημα του Δήμου Λευκάδας για μεταφορά 10.000 τόνων απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Παλαίρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.