HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣε καλό δρόμο οι ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου

Σε καλό δρόμο οι ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου

Εξαιρετικά δείγματα γραφής έδειξαν οι μικροί αθλητές του προ-αγωνιστικού τμήματος του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στη συνάντηση ακαδημιών «Πρωτέας 2018» που διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Π.Ε. Θεσπρωτίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας το Σάββατο 3/11/2018.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από Ε’ Δημοτικού μέχρι Γ’ Γυμνασίου σε δρόμους, άλματα και ρίψεις και ουσιαστικά αποτελούν ένα πρώτο δείγμα γραφής και γνώμονα για τον περαιτέρω προγραμματισμό της προπόνησης των παιδιών από το προπονητικό τιμ του συλλόγου. Η συμμετοχή έφτασε περίπου τα 600 άτομα σε όλες τις κατηγορίες και έλαβαν μέρος σύλλογοι από Λευκάδα, Γιάννενα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Κέρκυρα.

Οι αθλητές του Γυμναστικού, δεδομένης της εποχής και με σημαντικές απουσίες, τα πήγαν περίφημα αφού βελτίωσαν τις επιδόσεις τους, κατέκτησαν 4 χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο και γενικά άφησαν ικανοποιημένους τους προπονητές τους αφού πέτυχαν τους στόχους που είχαν τεθεί. Ειδικότερα:

Ο Σπύρος Κονιδάρης με χρόνο 7’’59 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ ΜΙΝΙ ΠΠΒ’.
Ο Σπύρος Κατωπόδης με βολή στα 11,90μ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη ρίψη μπάλας 1κλ στην κατηγορία ΠΠΒ’.
Η Εβελίνα Παπακωνσταντή με εξαιρετική εμφάνιση συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ της στο άλμα εις ύψος ΠΚΒ’ με επίδοση 1,37μ και κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο.
– Στα 600μ ΜΙΝΙ ΠΠΒ’ ο Μάριος-Νικόλαος Μεσσήνης μετά από υπέροχη κούρσα κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 1’59’’19.

– Τέλος τα κορίτσια της σκυταλοδρομίας 4Χ60μ ΠΚΒ’ (Λογοθέτη, Παπακωνσταντή, Βαλλιανάτου, Ρεκατσίνα) με χρόνο 33’’96, κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Πέρα από τα μετάλλια, καλά πλασαρίσματα είχαν επίσης η Μιργιάνα Βαλλιανάτου στο μήκος ΠΚΒ’ (4Η θέση με 4,58μ), η Μεσσήνη Δανάη-Χριστίνα στα 1000μ ΠΚΑ’ (6η με 3’40’’04) καθώς και η πρωτοεμφανιζόμενη Όλγα Κατωπόδη στα 50μ ΜΙΝΙ ΠΚΒ’(12η με 8’’40 σε σύνολο 52 αθλητριών). Καλή προσπάθεια έκαναν οι Ειρήνη Ρεκατσίνα και η Ιωάννα Μέρελη οι οποίες με χρόνους 9’’10 και 9’’40 κατέκτησαν τη 15η και την 22η θέση αντίστοιχα στα 60μ ΠΚΒ’, καθώς και ο Θανάσης Λάζαρης που με χρόνο 8’’61 κατέκτησε την 16η θέση στα 50μ ΜΙΝΙ.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Πρωτέα και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου για την άψογη διοργάνωση των αγώνων και τη φιλοξενία των αθλητών και προπονητών μας!

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους αθλητές του συλλόγου είναι το Meeting Ακαδημιών Λευκάδας – Πρέβεζας που θα διοργανώσει ο Γυμναστικός μέχρι τέλος Νοέμβρη και θα ανακοινωθεί σύντομα.

Προηγουμενο αρθρο
Κέρκυρα και Λευκάδα πρωταγωνίστριες στις Golden Visa
Επομενο αρθρο
Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.