HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣκουπίδια με ιδεολογικό πρόσημο

Σκουπίδια με ιδεολογικό πρόσημο

Δυο φωτογραφίες -πράγματι εξοργιστικές- δημοσίευσε σήμερα εντεταλμένος σύμβουλος. Στρώματα και άλλα αντικείμενα πεταμένα στην κυριολεξία στο δρόμο σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Σημειώνει μεταξύ άλλων: «Να ξαναθυμισω οτι οι συμπολιτες μας μπορουν να καλουν την υπηρεσια καθαριοτητας του Δημου, οπου λειτουργει ειδικο τμήμα για την αποκομιδη τετοιων απορριματων. Υπαρχει και προγραμμα που εχει κοινοποιηθει για το ποτε μπορουν οι δημοτες να βγαζουν τα ογκωδη τους. Αν καποιοι νομιζουν οτι ετσι βλαπτουν τη Δημοτικη αρχη, πλανωνται πλανη οικτρα. Αυτο που βλαπτουν ειναι τον ιδιο τον τοπο μας και τον τουρισμο μας.»

Να δηλώσουμε για αρχή, πως η υπηρεσία αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων λειτουργεί. Εμείς οι ίδιοι κάναμε χρήση της υπηρεσίας, η οποία μας εξυπηρέτησε σε συντομότατο χρονικό διάστημα.

Βλέποντας τέτοιες εικόνες -που είναι καθημερινές αυτή την εποχή- πραγματικά μπορεί ο καθένας να πει ό,τι θέλει για το ποιόν αυτής της μερίδας των συμπολιτών μας που μας ντροπιάζει όλους. Αλλά ότι αυτή τους η ενέργεια θα είχε και ιδεολογικό πρόσημο είναι πρωτάκουστο. «Αν νομίζουν οτι βλαπτουν την δημοτικη Αρχη πλανωνται πλανη οικτρα», δηλώνει ο εντεταλμένος.

Δηλαδή οι κάθε τέτοιοι «νοικοκυραίοι» δεν αρκεί που βλάπτουν την εικόνα της πόλης, δεν αρκεί που βρωμίζουν τον τόπο, δεν αρκεί που λειτουργούν αντικοινωνικά, μπορεί να είναι και εχθροί της Δημοτικής Αρχής! Μια νέα παράμετρος στα τοπικά μας πράγματα.

Πως νομίζετε πως δημιουργήθηκαν σε βάθος χρόνου -ανά τον κόσμο- οι κάθε είδους «εχθροί»; Οι εχθροί του έθνους, του κόμματος, οι εχθροί του πατερούλη, κάπως έτσι. Ποινικοποιώντας τις προθέσεις, τις σκέψεις, τις διαφορετικές ιδεολογίες.

Προσέξτε λοιπόν φίλοι και εχθροί της καθαριότητας. Δεν κρίνονται οι πράξεις (κανένας δεν τιμωρείται) αλλά οι σκέψεις σας. Μπορεί να θέλετε να βλάψετε τη Δημοτική Αρχή!
Ο μεγάλος αδελφός παραμονεύει.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Σικελιανός του Χωμενίδη
Επομενο αρθρο
Παρακαλώ πολύ, ας μας πει κανένας αν υπάρχει Αστυνομία

5 Σχόλια

  1. Kogion
    5 Ιουνίου 2018 at 15:54 — Απάντηση

    Ιδεολογικό πρόσημο στα σκουπίδια; Σας κάνει εντύπωση; Οι άνθρωποι έβαλαν γραβάτα και έκοψαν μαλλί για να πανε σε παρελάσεις, στην εκκλησία και σε τελετές καπιταλιστών. Ιδεολογία του ΟΦΑ. Γλυκιά η καρεκλα γαρ, είχε μέλι κόλλησαν, και φοβούνται μην τη χάσουν… Αυτή είναι η ιδεολογία! Και κάθε ένας που θα διαφοροποιηθεί, εχθρός αυτής της ιδεολογίας και τω ιδεολόγων, τα τρολ τον περιμένουν με ανοιχτή αγκάλη βοήθεια μας…

  2. ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ
    3 Ιουνίου 2018 at 09:20 — Απάντηση

    Κυρία Σάντα, γιατί εκπλήττεσεθε? Οι άνθρωποι είναι Μαδούρο μέχρι τα μπούνια! Τι περιμένεις από Μαδούρο? Κηρύγματα διαφωτσμού και δημοκρατίας?

  3. Σταθης βλαχος
    2 Ιουνίου 2018 at 13:48 — Απάντηση

    Κυρια Σαντα ο καθε εντεταλμενος ο καθε πολιτης εσεις η ιδια εχει ονοματεπωνυμο,Οταν το κειμενο σας αναφερεται και σε συγκεκριμενο τομεα του δημου οφειλετε να αναγραφετε και το ονομα του εντεταλμενου.
    Σταθης βλαχος

    • Βιολέττα Σάντα
      2 Ιουνίου 2018 at 14:32 — Απάντηση

      Κύριε Βλάχο,
      Δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα όσα οι απόψεις και οι πρακτικές.
      Επειδή τυχαίνει να είστε εντεταλμένος σύμβουλος καθαριότητας, δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι δεν αναφερόμαστε στο πρόσωπο σας. Έξαλλου, από όσα γνωρίζουμε, δεν έχετε κάνει παρόμοιες δηλώσεις.

  4. Πρίγκηπας του Μονακό
    2 Ιουνίου 2018 at 12:28 — Απάντηση

    Πόσο ευτελώς προπαγανδίζει η παρούσα Δημοτική Αρχή….. Στοχοποιεί και πάλι δημότες! Βρίσκεται στην εξουσία για να διαπιστώνει, να κατακρίνει, να κατηγορεί. Να διαμορφώνει κλίμα ότι διώκεται, ότι προβοκάρεται και ότι φθείρεται δόλια από δημότες. Όποτε η ουσία του πράγματος που είναι η επιβολή ποινής στους παρανομούντες, η αδυναμία επαρκούς και έγκαιρης αποκομιδής των απορριμμάτων και πιο σημαντικά η απουσία χώρου εναπόθεσης και επεξεργασίας των ογκωδών αλλά και η συγκέντρωση και αποστολή προς ανακύκλωση των ανακυκλώσιμων υλικών ξεχνιέται και αποσιωπάται. Μετά από τέσσερα χρόνια δεν έχουν καταφέρει ούτε να ολοκληρώσουν το χώρο για εναπόθεση και διαχείριση των ογκωδών. Αλήθεια που τα πηγαίνουν όλα αυτά τα ογκώδη που περισυλλέγουν???? Μετά από τέσσερα χρόνια δεν λειτουργεί ούτε καν η ανακύκλωση. Που τα πηγαίνουν τα ανακυκλώσιμα που περισυλλέγουν???? Για να μην πιάσουμε το ζήτημα με το δεματοποιητή…
    Και μετά τα πήραν που τους την είπαν ότι δεν μπορούν να δέσουν ούτε τα κορδόνια τους. Και λίγα τους λένε. Τους χαϊδεύουν.
    Από προπαγάνδα όμως και facebook πάμε καλά. Διαβάσαμε και το θεϊκό “η Λευκάδα αλλάζει”. Πραγματικά κατάφεραν να την αλλάξουν τη Λευκάδα σε 4 χρόνια. ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.