HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτην Ηγουμενίτσα οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου

Στην Ηγουμενίτσα οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου

Την Κυριακή 5/11/2016, ο Γυμναστικός Σύλλογος Πρωτέας Ηγουμενίτσας με το Δήμο Ηγουμενίτσας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, διοργάνωσε αγώνα ακαδημιών με την επωνυμία «Πρωτέας 2016 – Συνάντηση Ακαδημιών» στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Ο αγώνας αφορούσε τις κατηγορίες ΜΙΝΙ ΠΠ/ΠΚ Β’, ΠΠ/ΠΚ Β’ και ΠΠ/ΠΚ Α΄.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος πολλοί σύλλογοι από Ηγουμενίτσα, Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Φιλιάτες και φυσικά Λευκάδα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με περίπου 25 μικρούς αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι αγωνίστηκαν σε δρόμους (50μ, 60μ, 600μ, 1000μ και σκυταλοδρομίες 4Χ50μ και 4Χ60μ), άλμα σε μήκος και ρίψη μπάλας 1κιλ.

Από τους διακριθέντες ήταν ο Πέτρος Ζαβέρδος από το τμήμα της Βασιλικής που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη ρίψη μπάλας ΜΙΝΙ ΠΠ Β’ και ο Κων/νος Φυτόπουλος στα 1000μ ΠΠ Α’, που κατέκτησε επίσης το χάλκινο μετάλλιο.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ειρήνη Ρεκατσίνα(7η) και Δέσποινα Κατωπόδη(8η) στα 50μ ΜΙΝΙ, καθώς και η ομάδα 4Χ50μ ΜΙΝΙ ΠΚ που τερμάτισε στην 4η θέση. Στα 60μ ΠΚ Α’ καλή παρουσία είχε η Ιωάννα Αλβανίτη (7η) και ο Χότζα Ντοριάν(5ος) στα 1000μ ΠΠ Α’.

Ο επόμενος αγώνας Ακαδημιών που θα λάβει μέρος ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας είναι στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΑΓΣΙ που γίνεται το Δεκέμβριο στα Γιάννενα, στο κλειστό προπονητήριο του σταδίου «Ζωσιμάδες».

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι»
Επομενο αρθρο
Περιμένοντας την αυριανή πανσέληνο το φεγγάρι παίζει με τα σύννεφα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.