HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτον Γύρο Ιωαννίνων ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Στον Γύρο Ιωαννίνων ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Το Σαββατοκύριακο 22-23/09/2018 στα Γιάννενα βρέθηκε ο Φίλανδρος προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα του γύρου της λίμνης 30χλμ αλλά και στις παράλληλους αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα:

Στον αγώνα 30χλμ ο σύλλογος έλαβε μέρος με 6 αθλητές. Πρώτος της αποστολής τερμάτισε ο Ευστάθιος Χαμοσφακίδης με χρόνο 1.51’16’’ στην πρώτη του παρουσία σε τόσο μεγάλη απόσταση. Να αναφέρουμε πως ο αθλητής του Γιώργου Ιωακειμίδη που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, έλαβε μέρος στα πλαίσια της γενικής προετοιμασίας του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Κυριακή 11/11/2018. Ο αθλητής τερμάτισε 5ος στην γενική κατάταξη και 1ος στην κατηγορία του! Να ευχηθούμε στον αθλητή των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων του Φιλάνδρου καλή επιτυχία.

Στον ίδιο αγώνα τερμάτισαν επίσης οι: Κωνσταντίνα Σταματέλου (2.22’40’’) η οποία με προσωπικό ρεκόρ έλαβε την 4η θέση γενικής γυναικών και την 1η θέση στην κατηγορία της.

Νικόλαος Θερμός (2.25’53’’) στην πρώτη του παρουσία σε αγώνα 30χλμ, ο Αλέξανδρος Καταγής (2.27’59’’) και ο Χρήστος Σέρβος (2.48’16’’) ο οποίος λόγω ενοχλημάτων στα πόδια έτρεξε τα τελευταία 8χλμ του αγώνα ξυπόλυτος!

Τέλος στον αγώνα των 10χλμ η Αθανασία Ζαβιτσάνου τερμάτισε σε χρόνο 1.15’12’’.

Να ευχηθούμε σε όλους τους φίλους και αθλητές του Φιλάνδρου καλή νέα αγωνιστική περίοδο μιας και οι περισσότεροι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το Φθινόπωρο με αγώνα μαραθωνίου

Προηγουμενο αρθρο
4ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου-Πρόγραμμα εκδήλωσης
Επομενο αρθρο
Αποφάσεις 28ης Τακτική Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.