HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτον πόντο έχασε η Δόξα Λευκάδας

Στον πόντο έχασε η Δόξα Λευκάδας

Ξεκίνησε σήμερα (11/10) το πρωτάθλημα μπάσκετ Α2 Ανδρών. Η Δόξα αντιμετώπισε την ομάδα του Αρκαδικού στο κλειστό γήπεδο της Λευκάδας.

Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 72–73 για την ομάδα του Αρκαδικού. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι και έτσι εξελίχτηκε σε όλη τη διάρκειά του. Το σκορ δεν ξέφυγε πάνω από 8 πόντους υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας. Η Δόξα ακολούθησε τη γνωστή ταχτική της με πολλά περιφερειακά σουτ, αντίθετα με την ομάδα του Αρκαδικού που κυκλοφορούσε περισσότερο την μπάλα και δημιουργούσε προσπάθειες κάτω από το καλάθι της Δόξας.

Το αποτέλεσμα του αγώνα κρίθηκε στο τέλος. Στα τελευταία 11 δευτερόλεπτα οι ομάδες ήταν ισόπαλες 71- 71. Με 2 εύστοχες βολές ο Αρκαδικός έκανε το σκορ 71-73. Το τελικό 72-73 διαμορφώθηκε από τη Δόξα στην εκπνοή του αγώνα με μια εύστοχη βολή.

Ο παίκτης που ξεχώρισε από τη ομάδα της Δόξας ήταν το πρόσφατο απόκτημά της Γιώργος Αποστολίδης, μέχρι πέρυσι παίχτης του Παναθηναϊκού. Στην ομάδα του Αρκαδικού συμμετείχε και ο βετεράνος Νίκος Χαντζής με θητεία στην ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ηλυσιακό.

Προηγουμενο αρθρο
Ακυβερνησία σκάφους στο δίαυλο Λευκάδας με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες
Επομενο αρθρο
Τα Γερμανικά σπίτια στον Άγιο Πέτρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.