HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣτo… περίμενε για την Αμβρακία Οδό και τη σύνδεσή της με τη Λευκάδα

Στo… περίμενε για την Αμβρακία Οδό και τη σύνδεσή της με τη Λευκάδα

Στην αναμονή βρίσκεται η Αιτωλοακαρνανία και μαζί της οι περιοχές της Λευκάδας, της Πρέβεζας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας για τα δύο μεγάλα οδικά έργα συνολικού κόστους 207 εκατ. ευρώ που θα βελτιώσουν τις μεταφορές σε όλη την περιοχή.

Πρόκειται για τα έργα της ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου της Αμβρακίας Οδού αλλά και της διπλής οδικής σύνδεσης της Λευκάδας μ’ αυτόν, όπως αναφέρει το «ypodomes.com». Αυτός ο συνδυασμός των δρόμων μαζί με την αναμενόμενη προώθηση προς υλοποίηση του τμήματος Πάργα – Ηγουμενίτσας θα ολοκληρώσουν τον εκσυγχρονισμό των οδικών υποδομών της δυτικής Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας και της σύνδεσης τους με τα Ιόνια Νησιά.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας για τις μετακινήσεις μηρυκαστικών (βοοειδή - αιγοπρόβατα)
Επομενο αρθρο
Κοπιάστε να σας τρατάρουμε

2 Σχόλια

  1. dope
    6 Απριλίου 2018 at 17:18 — Απάντηση

    το εργο θα γινει ..γινεται με λεφτα των κακων Ευρωπαιων ,ουτε του τσαβες ουτε του πουτιν ουτε με βαρουφακεια ,ζητηστε ενα συγνωμη για οτι λεγατε και κανατε το 2013,και αναρωτηθητε γιατι το αφησε ο εργολαβος,κινημα δεν πληρωνω ,οχι διοδια,κλπ ενταξει και ψαξε να βρεις τι ελεγε το κομα σου

  2. Jim Adams
    4 Απριλίου 2018 at 14:05 — Απάντηση

    Όταν δεν νας βολεύει η αλήθεια τόσο το χειρότερο γι αυτήν. Ο τίτλος του άρθρου η επιτομή της απόλυτης παραπληροφόρησηςΤο έργο προχωράει ταχύτατα , οι αναγκαστικές απαλωτριώσεις νομοθετήθηκαν, ο προηγούμενος εργολάβος που είχε παρατήσει το έργο στην τύχη του αποχώρησε οικιοθελώς, τις 3 εργολαβίες(2η, 3η 4η) ανέλαβε ο ΑΚΤΩΡ οπότε σε 1-2 χρόνια το έργο θα παραδωθεί, οι συνδετήριοι άξονες με προϋπολογισμό 52,5 εκ €έχουν ενταχθεί στο ΠΕΠ Δυτ. Ελλάδας. Οι τοπικοί πολιτικοί της ΝΔ αφού δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να ασχοληθούν με το γνωστό τους σπορ της έκδωσης ανακοινώσεων δίκην φέιγ-βολάν ανέλαβαν τα ΜΜΕ κολαούζοι ως συνήθως να προωθήσουν την απαξίωση και τον μηδενισμό σε ότι γίνεται και δεν μπορούν να το οικιοποιηθούν κάποιοι.Σχόλιο γιατί από το 2008 που ξεκίνησε το έργο δεν τελείωσε ή ότι από τον Μάρτιο τον 2013 το έργο ήταν πλήρως εγκαταλελειμένο δεν έίδα ποτέ, τώρα όλοι ξαφνικά ανακάλυψαν όψιμα το έργο;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.