HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυμμετοχή του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων στο 2Ο Ανοιχτό Συνέδριο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε

Συμμετοχή του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων στο 2Ο Ανοιχτό Συνέδριο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ Ν. ΛΕΥΚΑΔΟΣ
Ταχ.Διεύθυνση: Αγ.Παντελ &Ούλοφ Πάλμε
Ταχ.Κώδικας: 31100 Λευκάδα
Τηλέφωνο: 2645021608/21-266
ΦΑΞ: 26450 21-226/21-266
Ε-mail: oseedlef@otenet.gr
Ηλεκτρ.Δ/νση:www.holidaysinlefkada.eu

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας έδωσε το παρόν στο 2Ο Ανοιχτό Συνέδριο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε (Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος) που διεξήχθη στην Αθήνα στις 26 Νοεμβρίου 2017. Ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε από την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Στο 2Ο Ανοιχτό Συνέδριο της Σ.Ε.Τ.Κ. Επαρευρέθησαν όχι μόνο τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου αλλά και επιχειρηματίες μέλη του.

Το 2ο Ανοιχτό Συνέδριο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως αφετηρία ενός ποιοτικού και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ της διοίκησης της Συνομοσπονδίας και των επιχειρηματιών-μελών της. Βασικός στόχος του Συνεδρίου ήταν να προσφέρει μία αξιοσημείωτη ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στη διοίκηση και τα μέλη της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., ένα βήμα προβληματισμού και αναζήτησης λύσεων για όλα τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τουριστικών καταλυμάτων στις μέρες μας.

Στο Συνέδριο παραβρέθηκε επίσης και η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά καθώς και εκπρόσωποι των σημαντικών Φορέων Τουρισμού (ΕΟΤ, ΣΕΤΕ κτλ).

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε απολογισμός του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας, αλλά και της τουριστικής χρονιάς που πέρασε. Παράλληλα, συζητήθηκαν ο σχεδιασμός, οι στόχοι και οι νέες δράσεις της διοίκησης της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. όπως είναι «ο τουρισμός εμπειρίας», πρόταση για μια νέα μορφή κατηγοριοποίησης των καταλυμάτων και άλλα. Επίσης συζητήθηκαν όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν στο σύνολο του τον κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων όπως ο Φόρος Διαμονής, ο ΕΝΦΙΑ και τις συνέπειες της απελευθέρωσης της βραχυχρόνιας μίσθωσης .

Επίσης κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου έγινε αναφορά και για την Κάρτα Μέλους μέσω της οποίας οι επιχειρηματίες-μέλη μπορούν να απολαμβάνουν μία σειρά από μοναδικά προνόμια και παροχές. Με την Κάρτα μέλους τα μέλη μπορούν να επισκέπτονται το νέο Website της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε (http://www.setke.gr/ ) να ενημερώνονται και να πληροφορούνται άμεσα για θέματα που τους αφορούν (όπως αλλαγές στην νομοθεσία), ενώ, παράλληλα, μπορούν να προβάλλουν και να προωθούν τις επιχειρήσεις τους μέσω του greekapartments, εντελώς δωρεάν. Μπορούν επίσης, να αναρτούν τις ειδικές προσφορές τους που απευθύνονται σε διάφορες κοινωνικές ομάδες αλλά και να βλέπουν τις ειδικές προσφορές και εκπτώσεις που κάνουν διάφορες επιχειρήσεις στους κατόχους Κάρτας μέλους .

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος
Διονύσιος Γαζής

Προηγουμενο αρθρο
Κάλεσμα στην απεργία από τον Σύλλογο εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Όπερα vs Οπερέτα: Χριστουγεννιάτικη-γενέθλια συναυλία της Φιλαρμονικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.