HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνάντηση αντιπροσωπείας του Π.Ε.Σ. Αγίου Νικήτα με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Π.Ε.Σ. Αγίου Νικήτα με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη

Σήμερα, Παρασκευή 14/02/2020 και ώρα 10:30′ πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας του Π.Ε.Σ. Αγίου Νικήτα με τον τοπικό αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Ι.Ν. κ. Αντρέα Κτενά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωάννης Ροντογιαννης, ο νυν και ο τέως πρόεδρος του Χωριού (ο τελευταίος αποχώρησε πριν την λήξη της συνάντησης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας) καθώς και τεχνικός σύμβουλος από την Υπηρεσία.

Τα θέματα που έθεσε ο Σύλλογος στο κ. Αντιπεριφερειάρχη, ήταν το θέμα του “μαρκαρίσματος” των απαλλοτριωμένων χώρων στην επαρχιακή οδό Λαγκαδας-Χωριου, σε μια προοπτική εκτέλεσης έργων ανάπλασης της περιοχής, το θέμα της ολοκλήρωσης του πεζοδρομίου, μέσα στον οικισμό καθώς και της επισκευής- ενίσχυσης του βραχώδους λιμενοβραχίονα, στην κεντρική παραλία του Χωριού.

Στη συνάντηση δεν διαπιστώθηκε ενιαία προσέγγιση των προβλημάτων του Χωριού και από τις δύο πλευρές, ωστόσο η αντιπεριφέρεια δήλωσε διαθέσιμη για μελλοντικές συνεργασίες στη προσπάθεια επίλυσης τους.

Στις, 07/02/2020 και ώρα 13:30΄ πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλού, προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας του Π.Ε.Σ. Αγίου Νικήτα με τον κ. Δήμαρχο. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο νυν πρόεδρος του Χωριού (Ν.Φ.), ο πρώην Πρόεδρος του Χωριού (Ζ.Χ.) και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αηνικιωτών Αθήνας (Δ.Σ.). Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και ο κ. Δήμαρχος συζήτησε όλα τα θέματα που του έθεσε ο Σύλλογος, διευκρινίζοντας βεβαίως, ότι δεν είναι όλα αυτά αρμοδιότητας Δήμου, αλλά σε όσα εξ αυτών απαιτούνται αποφάσεις από την Π.Ι.Ν., συνηγορεί και δηλώνει αρωγός μας. Τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση ήταν:

1. Κεντρικός πεζόδρομος :

2. Πεζοδρόμιο στο τμημα της Επαρχειακης Οδου που περνάει από το Χωριό

3. Πεζόδρομος για «Λίγη Άμμο» (οδός διαφυγής και περιπάτου)

4. Σκουπίδια

5. Θέμα parking.

6. Κτίριο σχολείου.

7. Κληροδότημα

8. Παραλία Μύλος

9. Διαβρωση ακτής

10. Βιολογικός

Ενημέρωση από την ομάδα Π.Ε.Σ. Αγίου Νικήτα

Προηγουμενο αρθρο
Στην Βιέννη ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυδριού & Περιχώρων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Επομενο αρθρο
Στη Λευκάδα βρίσκεται η Ομάδα Άμεσης Παρέμβασης της ΕΑΓΜΕ για θέματα Πολιτικής Προστασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.