HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυνάντηση Δημάρχου Λευκάδας με Δήμαρχο Leucate

Συνάντηση Δημάρχου Λευκάδας με Δήμαρχο Leucate

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, υποδέχτηκε σήμερα, το πρωί, στο γραφείο του τον Δήμαρχο της Αδελφοποιημένης με τη Λευκάδα πόλης Leucate (Λεκάτ), Michel Py (Μισέλ Πι).

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, οι δύο αντιπροσωπείες αντάλλαξαν σκέψεις και απόψεις για την περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων και τη συνεργασία τους σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Μεταξύ άλλων, υπήρξε ανταλλαγή εμπειριών για θέματα που αφορούν τα θαλάσσια σπορ, έναν τομέα όπου η Leucate έχει σημαντική εμπειρία μεγάλων διοργανώσεων, ενώ στάθηκαν στην ανάγκη να προχωρήσει και η οικονομική συνεργασία των δύο πόλεων, μέσω και της προώθησης των παραδοσιακών προϊόντων των δύο περιοχών. Αμφότερες οι αντιπροσωπείες έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα ανταλλαγής μαθητών και συμφώνησαν η πολιτιστική διασύνδεση των δύο πόλεων να λάβει μονιμότερο χαρακτήρα.

Ο Δήμαρχος της Leucate εξέφρασε τις ευχαριστίες της γαλλικής αντιπροσωπείας για τη μέχρι σήμερα φιλοξενία των Λευκαδιτών.

DSC_5536

DSC_5542

Προηγουμενο αρθρο
Επίσκεψη του Δημάρχου της αδελφοποιημένης πόλης Leucate στον Δήμαρχο Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα Περιοδειών στα Πλαίσια του Πανλευκαδίτικου Συλλαλητηρίου για την Υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.