HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνάντηση του Θανάση Καββαδά με τον κ. Θεόδωρο Σολδάτο

Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με τον κ. Θεόδωρο Σολδάτο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λευκάδα, 27 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με τον κ. Θεόδωρο Σολδάτο

Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς με τον πρώην Βουλευτή και νυν επικεφαλής της πλειοψηφήσασας παράταξης στο Δήμο Λευκάδας, κ. Θεόδωρο Σολδάτο.

Έγινε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για διάφορα θέματα και έργα που αφορούν στο Δήμο Λευκάδας, όπως η εξέλιξη του ζητήματος των απορριμμάτων, η λειτουργία τμήματος ΑΕΙ του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Λευκάδα, οι εξελίξεις για τη μαρίνα στο Βλυχό, η Υποθαλάσσια Ζεύξη και άλλα.

Ο Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πρόσφατες αποφάσεις του δημοτικών συμβουλίων, ώστε να λυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων με τη δημιουργία ΦΟ.Δ.Σ.Α. μεταξύ των Δήμων Λευκάδας, Ακτίου – Βόνιτσας και Μεγανησίου, έπειτα από τη σχετική τροπολογία που είχε ψηφιστεί.

Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη λειτουργία του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου και οι ενέργειες που γίνονται ώστε να λειτουργήσει στη Λευκάδα, καθώς και οι προοπτικές κατασκευής της Υποθαλάσσιας Ζεύξης, θέματα για τα οποία και οι δύο συμφώνησαν ότι πρέπει να συγκαταλέγονται στις βασικές συλλογικές επιδιώξεις του Νομού για το άμεσο μέλλον και μεσοπρόθεσμα.

Τέλος, συζητήθηκε η προοπτική δημιουργίας της μαρίνας στο Βλυχό, έπειτα και από τις ρυθμίσεις που σύντομα θα κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή και που θα επιταχύνουν τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου.

Αφού κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων στα βασικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα τη Λευκάδα, οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η θεσμική συνεργασία είναι προϋπόθεση για την επίτευξη των κοινών στόχων και ότι θα έχουν συχνή επικοινωνία για όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Λευκάδας αλλά και την Περιφερειακή Ενότητα γενικότερα.

Προηγουμενο αρθρο
Ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή την εβδομάδα
Επομενο αρθρο
Παρουσίαση του Ιστορικού Τόμου «Πέτρου Δ. Στεφανίτζη» στο Μεσολόγγι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.