HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυναντήσεις Δημάρχου Λευκάδας με τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας και τον Σύλλογο Φοιτητών

Συναντήσεις Δημάρχου Λευκάδας με τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας και τον Σύλλογο Φοιτητών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού με τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας και τον Σύλλογο Φοιτητών Λευκάδας.

Την τρέχουσα εβδομάδα ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Ευτύχιος Ζουριδάκης, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας, κ. Αντώνη Δουβίτσα, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν η διαχείριση της αποκομιδής των απορριμμάτων από το ιστορικό κέντρο της πόλης της Λευκάδας και η συμμετοχή των επαγγελματιών στην ανακύκλωση, η απομάκρυνση εμποδίων και αντικειμένων από τους κοινόχρηστους χώρους και οι κανονισμοί της λειτουργίας των εμποροπανηγύρεων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και από τη συζήτηση διαφάνηκε η συναντίληψη για την επίλυση των σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία της αγοράς.

Την Τετάρτη, ο Δήμαρχος Λευκάδας συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Φοιτητών Λευκάδας. Στη συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα της συμβολής της νέας δημοτικής αρχής στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν το Τμήμα της Λευκάδας όπως οι κτηριακές υποδομές και η υπάρχουσα κατάσταση του πρώην Κέντρου Νεότητας, η επαρκής στελέχωση του Τμήματος με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και η δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές στην εύρεση μόνιμης κατοικίας και το αίτημα για δημιουργία εστιών.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Επίσκεψη Δημοτικής Αντιπροσωπείας στο Δήμο Οδησσού
Επομενο αρθρο
Για την βράβευση του Σωτήρη Χαλικιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.