HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣχεδόν μία εβδομάδα πριν το κλείσιμο των εγγραφών του Πράσινου Ημιμαραθωνίου

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν το κλείσιμο των εγγραφών του Πράσινου Ημιμαραθωνίου

Σημαντική και συνάμα πιο οικογενειακή φαίνεται να είναι η φετινή διοργάνωση του Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου. Ο συνδυασμός των κλειστών σχολειών, του καλού καιρού και των σχεδόν πολλών και μεγάλων εκπτώσεων που θα επικρατούν στο νησί από την Πέμπτη 2 μέχρι και την Κυριακή 5 Μαΐου, βοηθούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς εκδρομείς να γίνει πιο ευχάριστη η διαμονή τους.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις την παραμονή του αγώνα και ώρα 17:00-20:00 στο Πάρκο παραλίας θα πραγματοποιηθούν αθλοπαιδιές και διαδραστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά όπως κυνήγι χαμένου θησαυρού, δεξιοτεχνίες διαφόρων αθλημάτων, survivor κλπ. Η συμμετοχή φυσικά είναι ελεύθερη για τους μικρούς μας φίλους.

Στα παραπάνω πλαίσια και για όσους δηλώσουν συμμετοχή για τους αγώνες η διοργάνωση είναι στην διάθεση για όποιον ενδιαφέρεται, προκειμένου να τους βοηθήσουν σε κρατήσεις καταλυμάτων με προνομιακές τιμές.

Για άλλη μία φορά οι μεγάλοι χορηγοί δίπλα σε μεγάλες διοργανώσεις.

Προηγουμενο αρθρο
Νέα Χορωδία Λευκάδας: «Πρόβα στην Κεντρική Πλατεία»
Επομενο αρθρο
Πολάκης και Καμμένος κρύφτηκαν πίσω από τον νόμο για να μην αρθεί η ασυλία τους

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.