HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣύμη: Κύμα «κατάπιε» 10 αυτοκίνητα στο λιμάνι -Άγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Σύμη: Κύμα «κατάπιε» 10 αυτοκίνητα στο λιμάνι -Άγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμάνι της Σύμης, καθώς τεράστιο κύμα «κατάπιε» τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα στο λιμάνι. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό εάν μέσα στα οχήματα υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Σύμφωνα με το λιμενικό, στη θάλασσα παρασύρθηκαν τρία αυτοκίνητα που περίμεναν να επιβιβαστούν σε πλοίο. Παρόλα αυτά, ο δήμαρχος Λευτέρης Παπακολοδούκας κάνει λόγο για 10 οχήματα. Στο σημείο σπεύδει πλωτό του λιμενικού για να πραγματοποιήσει έρευνες για τον εντοπισμό τυχών εγκλωβισμένων.

Αυτή τη στιγμή το νησί είναι χωρίς ρεύμα, ενώ ο δήμαρχος ανέφερε παράλληλα ότι άλλα 30 ΙΧ αυτοκίνητα λόγω των ορμητικών νερών έχουν παρασυρθεί σε διαφορετικά σημεία του νησιού. «Τέτοιο καιρικό φαινόμενο δεν έχουμε ξαναδεί. Εύχομαι να μην υπάρχει κάποιο θύμα» ανέφερε ο δήμαρχος, μιλώντας για «τεράστια καταστροφή».

Πληροφορίες της «Ροδιακής» αναφέρουν ότι οι θυελλώδεις άνεμοι που έχουν πλήξει τα νησιά, οδήγησαν στην ακύρωση δρομολογίου, που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει σήμερα το πρωί , ενώ δεν κατάφερε να προσεγγίσει το Διεθνές Αεροδρόμιο Ρόδου «Διαγόρας» η πτήση της Aegean Airlines A720 προερχόμενη από Θεσσαλονίκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Μαριάννα Σταύρακα: Με δουλειά, όραμα, ομαδικότητα και διαφάνεια
Επομενο αρθρο
Ονόματα όλων των υποψηφίων για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.