HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤα φαβορί της Νέας Δημοκρατίας στη Λευκάδα

Τα φαβορί της Νέας Δημοκρατίας στη Λευκάδα

Η προοπτική νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές έχει ανοίξει την όρεξη για «γαλάζιους» υποψηφίους. Η προσφορά είναι πολύ μεγαλύτερη από τις αριθμητικές ανάγκες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Ειδικά στους Νομούς Ηλείας και Αχαΐας, αλλά και στη μονοεδρική Λευκάδα, υπάρχει μεγάλος συνωστισμός και δίνεται σκληρή μάχη για την είσοδο στην τελική λίστα.

ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – Η «γαλάζια» μονοεδρική

Στη μονοεδρική Λευκάδα τρεις είναι οι θέσεις στο ψηφοδέλτιο. Από αυτές τη μία θέση θα έχει οπωσδήποτε ο νυν βουλευτής της Ν.Δ. Αθανάσιος Καββαδάς. Η άλλη θέση που έχει «κλειδώσει» είναι γένους θηλυκού λόγω ποσόστωσης. Σίγουρη θεωρείται η θέση της γιατρού Γεωργίας Αυγερινού. Για την τρίτη θέση ακούγονται δυνατά δύο ονόματα για να συμπληρώσουν το παζλ του ψηφοδελτίου, που θεωρούνται και τα δύο πολύ καλές περιπτώσεις. Από τη μία είναι ο ηλεκτρολόγος – μηχανικός Βασίλης Μελάς με ένα πλούσιο βιογραφικό, και από την άλλη ο μηχανολόγος μηχανικός με μεπταπτυχιακές σπουδές στην Ενέργεια Βασίλης Παπαχρήστος. Ο Βασίλης Παπαχρήστος ήταν επί 3,5 χρόνια πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας, και πριν ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο νησί. Στόχος, πάντως, της Πειραιώς είναι να ξανακερδίσει η Ν.Δ. τη μοναδική έδρα του Νομού.

Πηγή: www.vradini.gr

Προηγουμενο αρθρο
Αφιέρωμα στο Λευκαδίτη σκηνοθέτη Άρη Φατούρο από την κινηματογραφική Λέσχη του Ορφέα
Επομενο αρθρο
Στη Λευκάδα το Σάββατο η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.