HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤην ήττα γνώρισε η Νίκη Λευκάδας από τον Ηρακλή

Την ήττα γνώρισε η Νίκη Λευκάδας από τον Ηρακλή

Την ήττα γνώρισε η Νίκη Λευκάδας από τον Ηρακλή με σκορ 71-72 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Η ομάδα μας επηρεασμένη από τις ιώσεις που ταλαιπωρούν τις Νάιτ, Γουόκερ, Σύρρα και Ε. Τσινέκε και το γεγονός ότι Μπαλτά και Παπαμιχαήλ αγωνίστηκαν με ενέσεις, έπαιξε ένα κακό παιχνίδι κόντρα στον Γηραιό και μπήκε με το αριστερό στο 2019.

Επισημαίνεται ότι η Νίκη βρίσκεται σε αναζήτηση τρίτης ξένης αθλήτριας και σήμερα αγωνίστηκε με δύο ξένες, καθώς η Ρ. Κάμπελ αποφάσισε, επικαλούμενη οικογενειακούς λόγους, να μην επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την Πρωτοχρονιά, παρόλο που δεσμευόταν με συμφωνητικό έως το τέλος της σεζόν

Δεκάλεπτα: 17-17, 33-32, 54-53, 71-72

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Κ., Τσινέκα Ε. 5(1), Σύρρα 3, Παπαμιχαήλ 11, Γουόκερ 21, Μπαλτά 16(2), Αρώνη, Νάιτ 15(1), Κοντογεώργου.

Ηρακλής (Καπουσούζη): Τσουμπερλή, Ελευθεριάδου 2, Πετρίδου 3(1), Γιαννούδη 6(1), Μπράιαντ 29, Κατωπόδη 2, Παππά, Λογδανίδου 5(1), Λιούις 25(2)

Δήλωση του προπονητή μας Νίκου Δουβίτσα μετά την ήττα μας από τον Ηρακλή:

«Κάναμε μια πολύ κακή ήττα με τον τελευταίο της βαθμολογίας. Ξέρω ότι θα φανούν ως φθηνές δικαιολογίες αλλά είχαμε μία βδομάδα γεμάτη προβλήματα. Ε. Τσινέκε, Σύρρα, Νάιτ και Γουόκερ ήταν από γαστρεντερίτιδα και οι δύο μάλιστα ήταν στο νοσοκομείο. Η Μπαλτά έκανε τρεις ενέσεις πριν το ματς, το ίδιο και η Παπαμιχαήλ. Εκτός όλων αυτών η τρίτη Αμερικάνα (σ.σ. Κάμπελ) δεν επέστρεψε μετά την άδειά της από την Αμερική. Και το κακό είναι ότι μέχρι να βρούμε τρίτη ξένη θα έχουμε μειονέκτημα με ομάδες που έχουν τρεις ξένες.

Το παιχνίδι το χάσαμε από την άμυνα. Η επίθεσή μας πέτυχε 71 πόντους όχι γιατί ήμασταν καλοί, αλλά διότι ο Ηρακλής δεν έπαιζε καλή άμυνα. Όσο και καλό υλικό να έχεις, ομάδα που δεν προπονείται δεν μπορεί να βγάλει ενέργεια ούτε στην άμυνα ούτε να έχει καθαρό μυαλό. Το εύκολο είναι να διαλυθούμε, το δύσκολο είναι να διαχειριστούμε αυτές τις ήττες. Εγώ είμαι αυτός που διορθώσω την κατάσταση και δηλώνω ότι η ομάδα θα πετύχει και τους τρεις στόχους της. Τους δύο τους έχει πετύχει ήδη (σ.σ. πρόκριση στον όμιλο του EuroCup και στο F4 του Κυπέλλου)»

Προηγουμενο αρθρο
Εγκρίθηκε το χωρικό σχέδιο του Σκορπιού - Επένδυση 165 εκατ. ευρώ
Επομενο αρθρο
Βλυχό Λευκάδας 2019: Το σκοτεινό χωριό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.