HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤις Λιμενικές Αρχές στη Λευκάδα θα επισκεφθεί την Κυριακή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Τις Λιμενικές Αρχές στη Λευκάδα θα επισκεφθεί την Κυριακή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Στην Πάργα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπου εγκαινίασε το νέο κτίριο του Λιμεναρχείου Πάργας.

Ο κ. Κουρουμπλής θα επισκεφτεί ακόμα τις Λιμενικές Αρχές, Παξών, Ηγουμενίτσας, Σαγιάδας, Κέρκυρας, Παλαιοκαστρίτσας, Λευκίμης.

Την Κυριακή ο κ. Κουρουμπλής θα επισκεφτεί τις Λιμενικές Αρχές Λευκάδας Μεγανησίου και Νυδρίου.

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με ομιλία στο Αγρίνιο.

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Διευθέτηση ομβρίων στην περιοχή Λαζαράτων-Σπανοχωρίου
Επομενο αρθρο
Η ετήσια συναυλία της Φιλαρμονικής στη Μονή Φανερωμένης

3 Σχόλια

  1. ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΣ
    9 Ιουλίου 2018 at 19:05 — Απάντηση

    Α, ο Κουρουπλής! Ο μεγάλος εξολοθρευτής του “παλιού συστήματος”. Πολύ νέος, να ούμε! Μόνο καμιά σαρανταριά χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ! Α, και μεγάλος θαυμαστής του Άκη Τσοχατζόπουλου, γιατί, λέει, έκφραζε το “κοινωνικό Πασοκ” ενώ ο Σημίτης ήταν “ψυχρός λογιστής”!

  2. Jim Adams
    9 Ιουλίου 2018 at 14:06 — Απάντηση

    Από κρυάδες καλά πάμε. Οσκοπός της επίσκεψης είναι η επιθεώρηση Λιμεναρχείων και Λιμενικών Σταθμών και εγκαίνια νέων κτιριακών εγκαταστάσεων(Πάργα) και ομιλία σήμερα Δευτέρα στο Αγρίνιο όπως σαφέστατα αναφέρεται στην ανακοίνωση. επομένως τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Προφανώς έπρεπε να προηγηθεί η επιθεώρηση του Λιμεναρχείου Αγρινίου καΙ του Λιμενικού Σταθμού της λίμνης Τριχωνίδας. Επειδή όμως αυτά είναι μικροπολιτική μήπως έγινε γνωστο από κανένα ΜΜΕ της Λευκάδας ότι στο πρόσφατα ψηφισθέν στη Βουλή νομοσχέδιο που περιλάμβανε και την θέσπιση του Μεταφορικού Ισοδύναμου σε πρώτη φάση στο Ιόνιο περιλαμβάνονται τα Διαπόντια νησιά και το δικό μας Μεγανήσι και από 1/1/2019 θα επεκταθεί σε όλα τα νησιά. Ο Κουρουπλής λοιπόν καλά έκανε και πήγε στο Μεγανήσι, η άλλη η κουστωδία που μετά την καταψήφιση του Νομοσχεδίου και του συγκεκριμένου άρθρου που αφορούσε και το Μεγανήσι και ειδικά ο βουλευτής είχαν το θράσσος να το επισκεφτουν βασιζόμενοι στο γεγονός ότι τα φιλικά τους ΜΜΕ θα αποσιωπούσαν το θέμα όπως και έκαναν. Γιά την καταψήφιση από το βουλευτή του συγκεκριμένου άρθρου που αφορούσε το Μεγανήσι μόκο από τα τοπικά ΜΜΕ βρήκαν όμως να προβάλουν ως σημαντικό γεγονός τη συνάντηση με το Αρχιεπίσκοπο όπου μεταξύ των άλλων συζήτησαν και το …Μκεδονικό για το οποίο αν κάποιος παρακολουθούσε την ομιλία του βουλευτή στη Βουλή στην πρόταση μομφής αφ ενός μεν θα συνειδητοποιούσε την πλήρη άγνοια εκ μέρους του τόσο της κλασσικής όσο και της διπλωματικής ιστορίας του θέματος αφ ετέρου δε την θεαματική κωλοτούμπα επί του θέματος σε σχέση με την επερώτηση 24/8-5-2017 προς τον υπουργό Εξωτερικών που είχε συνυπογράψει μαζί με άλλους 8 βουλευτές της ΝΔ που εγκαλουν τον Π. Καμμένο γιατί δεν ακολουθεί την εθνική γραμμή για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν τη λέξη Μακεδονία για όλες τις χρήσεις. Κανένα σχόλιο απο τα κατά τα άλλα λαλίστατα τοπικά ΜΜΕ για την απίθανη αυτή κωλοτούμπα;Κανένα σχόλιο για την καταψήφιση του μεταφορικού ισοδύναμου για το Μεγανήσι;Αντ αυτών που είναι η ουσία της πολιτικής προβάλλουν το life-style του βουλευτή αν παρακολούθησε τον εσπερινό στην Αγία Κυριακή και αν στη συνέχεια ήταν στα κλαρίνα στο Βλυχό.

  3. ηλιας του 16ου
    7 Ιουλίου 2018 at 09:23 — Απάντηση

    Ερχεται απο την δικη μας μερια επειδη γνωριζει οτι ειμαστε ευγενεις…
    Δεν βριζουμε ,δεν φωναζουμε και δεν θελαμε και πολυ-ανεκαθεν-την μανα ελλαδα…
    Σου λεει εκει θα τα βολεψω,(εχουν και την εποχη της αρπαχτης τους τωρα) οποτε ας παω τουλαχιστον…ψαροφαγομενος στ αγρινιο πουναι πιο αγριοι..
    Σοφος ο Πανος!!!..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.