HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤο Άρωμα Λευκάδας σήμερα επιτέλους έφτασε στην έδρα της Περιφέρειας στην Κέρκυρα!!

Το Άρωμα Λευκάδας σήμερα επιτέλους έφτασε στην έδρα της Περιφέρειας στην Κέρκυρα!!

Το «Άρωμα Λευκάδας» ξεκίνησε το ταξίδι του στο διαδίκτυο στις 7 Απριλίου. Σε λίγες μέρες συμπληρώνει αισίως 5 μήνες διαδρομή. Έχουμε εντάξει στη σελίδα μας εκτός όλων των άλλων θεμάτων και την ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ενημέρωση εκτός των θεμάτων που οι ίδιοι προβάλουμε, συνίσταται από ανακοινώσεις, δελτία τύπου και κάθε άλλης μορφής πληροφόρηση από το Δήμο, την Περιφέρεια, φορείς, οργανώσεις και σωματεία του νησιού, καθώς επίσης και φυσικά πρόσωπα.

Από το ξεκίνημά μας ακόμα κάποιοι από τους παραπάνω άρχισαν να μας στέλνουν δελτία τύπου και ανακοινώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα. Κάποιους άλλους χρειάστηκε να ειδοποιήσουμε εμείς είτε γραπτά είτε τηλεφωνικά.

Να αναφέρουμε για τους μη γνωρίζοντας ότι για κάποιον που χειρίζεται ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απαιτούνται κλάσματα του δευτερολέπτου ώστε να προσθέσει έναν επί πλέον αποδέκτη σε μια υπάρχουσα λίστα ηλεκτρινικού ταχυδρομείου.

Από τον Μάιο μήνα απευθυνθήκαμε για τον ίδιο λόγο στην έδρα της Περιφέρειας στην Κέρκυρα. Από τότε χρονολογείται και η περιπέτειά μας η οποία μόλις σήμερα είχε αίσιο τέλος!

Αναζητήσαμε την υπηρεσία που είναι αρμόδια για την προώθηση προς τα ΜΜΕ του έργου της Περιφέρειας και μιλήσαμε τηλεφωνικά με την αρμόδια για το χειρισμό και την αποστολή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Της δώσαμε το email της ιστοσελίδας μας. Μας διαβεβαίωσε ότι δεν απαιτείται κάτι άλλο, και ότι στο αμέσως επόμενο δελτίο τύπου της Περιφερείας θα είναι και η ιστοσελίδα στους αποδέκτες, πράγμα που δεν έγινε!

Ακολούθησαν και άλλες τηλεφωνικές μας «οχλήσεις» όλο τον Ιούνιο, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οι απαντήσεις ήταν: δεν μιλήσατε μαζί μου την προηγούμενη φορά, θα το τακτοποιήσω μόλις τώρα, δώστε μου το τηλέφωνο σας να σας ειδοποιήσω κ.λ.π. πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Φτάνουμε αισίως στο τέλος Ιουλίου οπότε τους στείλαμε το παρακάτω γραπτό μήνυμα: «Παρακαλούμε πολύ, να προσθέσετε την ιστοσελίδα «Άρωμα Λευκάδας» στους αποδέκτες των ανακοινώσεων και δελτίων τύπου που εκδίδει η Περιφέρεια. Έχουμε ήδη ενημερώσει τηλεφωνικά τρεις φορές χωρίς ανταπόκριση από τη μεριά σας».

Παρ’ όλα αυτά εξακολουθούν να αγνοούν την ιστοσελίδα. Όχι δεν είχαν κάτι προσωπικό μαζί μας! Ούτε τους ξέρουμε ούτε μας ξέρουν…

Αυτό που καταλάβαμε ήταν, ότι, είχαμε απέναντι μας μια υπηρεσία που επιεικώς δεν λειτουργούσε σωστά. Αδιαφορούσε για ένα θέμα αρμοδιότητάς της και έγραφε στα παλιά της των υποδημάτων έναν πολίτη. Στις 19 Αυγούστου ξανατηλεφωνήσαμε αναφέροντας τα τηλεφωνήματα και το γραπτό μήνυμά μας που είχαν προηγηθεί και ρωτήσαμε ξανά που βρίσκεται το «θέμα» μας, για να πάρουμε την απάντηση από την κυρία που ήταν στην άλλη άκρη του τηλεφώνου ότι: άκουσε να συζητείται το «θέμα» μας την προηγούμενη μέρα!!! Κρατήσαμε το όνομα της όπως και δυο άλλων κυριών που μιλήσαμε μαζί τους σε όλη την τετράμηνη περιπέτειά μας.Καλού κακού ξαναστείλαμε το γραπτό αίτημα μας.

Σημειώνουμε πως όλο αυτό το διάστημα όπως διαπιστώναμε από τα άλλα μέσα ενημέρωσης, η Περιφέρεια εξέδωσε αρκετά δελτία τύπου.

Σήμερα 1η Σεπτεμβρίου του έτους 2014 πήραμε επιτέλους το πρώτο δελτίο τύπου με αποστολέα την Περιφέρεια! Ήταν η ανακοίνωση του νέου Περιφερειάρχη προς τους εργαζόμενους! Όχι δεν μεσολάβησε ο Περιφερειάρχης, ούτε κι αυτόν τον γνωρίζουμε ούτε μας γνωρίζει.

Ενδεχομένως η αλλαγή στην διοίκηση της Περιφέρειας επηρέασε την «υπόθεση» μας, θετικά! Φανταστείτε όμως αν για ένα θέμα ρουτίνας χρειάζονται 5 μήνες και αλλαγή Περιφερειάρχη, τι να γίνεται με τα σπουδαιότερα!

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Τρύγος του αμπελιού και τρύγος του μόχθου
Επομενο αρθρο
Ευχές Ξενοφώντα Βεργίνη για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ - ΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.