HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΤο παγοδρόμιο της Λευκάδας ξεκίνησε [φωτό+βίντεο]

Το παγοδρόμιο της Λευκάδας ξεκίνησε [φωτό+βίντεο]

Σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε τη λειτουργία του το παγοδρόμιο της Λευκάδας που φέτος έχει στηθεί στην πλατεία της παραλίας. Ήδη κατέφθασαν οι πρώτοι πιστοί του φίλοι.

Παρότι δεν ολοκληρώθηκε ο διάκοσμος και ο φωτισμός, ο εξωτερικός χώρος έχει διαμορφωθεί πολύ όμορφα. Ένα μικρό δασάκι με στολισμένα και φωτισμένα δεντράκια θα ομορφύνει το χώρο μπροστά από το παγοδρόμιο.

Είναι η δεύτερη χρονιά φέτος που το Επιμελητήριο Λευκάδας οργανώνει χριστουγεννιάτικες δράσεις με προεξέχουσα το παγοδρόμιο. Θα λειτουργήσει μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και αναμένεται να προσφέρει χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Εκτός από το παγοδρόμιο υπάρχει και το σπιτάκι του Αη Βασίλη στο οποίο τα παιδιά θα φωτογραφηθούν και θα στείλουν τα γράμματά τους.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Καθημερινά 12:00 -23:00
Σαββατοκύριακο και αργίες 10:00-23:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 5 € (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα παραμονής 30’ στο παγοδρόμιο)

Στο παγοδρόμιο έχει δημιουργηθεί ένας επιπλέον ειδικός χώρος για τους γονείς με σόμπες για να μπορούν να παρακολουθούν και να καμαρώνουν τους μικρούς επίδοξους πατινέρ.

Προηγουμενο αρθρο
Ενώνονται ακτοπλοϊκά Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα και Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.