HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο συλλαλητήριο της Αθήνας

Το συλλαλητήριο της Αθήνας

Σε εξέλιξη στο κέντρο της πρωτεύουσας το συλλαλητήριο ενάντια στη χρήση του όρου «Μακεδονία», στην ονομασία των Σκοπίων. Χιλιάδες διαδηλωτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας έφτάσαν στην πλατεία Συντάγματος. «Η Μακεδονία είναι μία, ήταν, είναι και θα είναι ελληνική» τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Το 1,5 εκατομμύριο έφτασε ο αριθμός των πολιτών που βρέθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Στους 140.000 εκτιμά τους διαδηλωτές του σημερινού συλλαλητηρίου σε επίσημη ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Η πλατεία Συντάγματος άρχισε να γεμίζει αρκετά νωρίτερα από την ώρα που καλούσαν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου. Με σημαίες ελληνικές απλές, προσαρμοσμένες με τον Ηλιο της Βεργίνας και πολλές κίτρινες – βυζαντινές αλλά και με σημαίες ενώσεων αποστράτων και εφέδρων (πού είχαν αναλάβει και την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου) συνέρρεαν οι διαδηλωτές. Τα πρόσωπα σκληρά, αποφασισμένα – οι φωνές με πάθος και οργή. Στιγμιότυπα από το Μακεδονικό συλλαλητήριο στην Αθήνα…

Προηγουμενο αρθρο
Άνετη νίκη στον Βόλο για την Νίκη Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ανεμώνες: η φλεβαριάτικη ομορφιά της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.