HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Forum Λευκάδας βήμα ενημέρωσης και πληροφόρησης

Το Forum Λευκάδας βήμα ενημέρωσης και πληροφόρησης

Σημαντικές ενότητες αναλύθηκαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Forum Λευκάδας που διεξάγεται από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο χώρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας.
Στα εγκαίνια και στις εργασίες του παρεβρέθηκαν οι φορείς και θεσμοί του τόπου ενώ καταξιωμένοι ομιλητές ανέλυσαν και παρουσίασαν τις απόψεις τους για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας χαιρέτισε την εκδήλωση τονίζοντας την σημαντικότητά της ενώ ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας εκπροσώποντας και το Δήμαρχο Λευκάδας τόνισε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις βοηθάνε και προσφέρουν στον τόπο και πρέπει να αγκαλιάζονται από όλους.

Ο Πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Κουτσίκος ευχαρίστησε το Πρέδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας για την φιλοξενία και τόνισε ότι θα είνα δίπλα σε προσπάθειες εξωστρέφειας και στήριξης της επιχειρηματικότητας. Παρεμβάσεις έκαναν ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς και οι πρώην Βουλευτές Ξενοφών Βεργίνης και Πέτρος Μαντούβαλος καθώς και η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νέων Ελλάδας Σοφία Μιχαλοπούλου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει το Επιμελητήριο για την προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας και καλωσόρισε όλους τους επισκέπτες και συμμετέχοντες. Σημείωσε τις παρεχόμενες ποιοτικές υπηρεσίες και τα παραγόμενα προϊόντα της Λευκάδας και τόνισε τις ενέργειες που έχει κάνει το Επιμελητήριο για την ανάπτυξη του επιχειρείν.

Σπουδαίες συνεδρίες πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διήμερο με σημαντικότερες αυτές που αφορούσαν τις Τουριστικές υποδομές και τους οδικούς άξονες, τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ, τις εξαγωγές ενώ με μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε το σεμινάριο που αφορούσε το βιογραφικό σημείωμα και την συνέντευξη για εργασία. Ξεχώρισε η εκδήλωση με θέμα ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ το Σάββατο 11 Νοεμβρίου όπου επιχειρήσεις που άντεξαν στο χρόνο βραβεύθηκαν δίνοντας έτσι έναν άλλο τόνο στο Forum Λευκάδας. Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου το πρωί το Επιμελητήριο Λευκάδας βράβευσε τους μαθητές του ΕΠΑΛ που εισήλθαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σημαντικές και οι εκθεσιακές παρουσίες στο Forum Λευκαδας από επιχειρήσεις, φορείς, τοπικούς παραγωγούς και εταιρίες που αναπτύσσονται με franchise.

Γεγονός είναι ότι οι κάτοικοι της Λευκάδας αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή και τους δόθηκε η δυνατότητα για ενημέρωση και πληροφόρηση που τόσο χρειάζεται ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο που όλοι μας βιώνουμε.

Προηγουμενο αρθρο
Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές για τον νέο πολιτικό φορέα στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Δημήτρης Πετρόπουλος: δεν προσκλήθηκα στα εγκαίνια του Forum

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.