HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΥπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε προχθές το βράδυ οδηγός δικύκλου ο οποίος εργάζεται σε επιχείρηση της πόλης με κατ’ οίκο διανομή. Το αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στην άσφαλτο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Η παρακάτω ανάρτηση στο f/b έγινε αφορμή να έρθει στην επιφάνεια ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι πολλών περιοχών της πόλης. (πεζοί, ποδηλάτες και οδηγοί δικύκλων)

«Αναρωτιέμαι πραγματικά τι πρέπει να συμβεί για να δραστηριοποιηθούν οι αρμόδιοι με το καθημερινό πλέον πρόβλημα με τα αδέσποτα που συνεχώς αυξάνονται και επιτίθενται σε παιδιά σε ποδήλατα σε μηχανάκια σε πεζούς.

Ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία αποφεύγεις πλέον να περάσεις χωρίς αυτοκίνητο. Σήμερα το βράδυ παιδί που δουλεύει διανομέας γλύτωσε γιατί πρόλαβε διερχόμενος οδηγός να σταματήσει και να τον γλυτώσει αφού του επιτέθηκαν και τον έριξαν κάτω, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση στα παραπάνω, να θυμίσω πως, εγώ και οι συνεταίροι μου έχουμε συνολικά 5 σκυλιά τα οποία ζουν στα σπίτια μας και τα ταΐζουμε, αλλά τόσα αδέσποτα! Οπότε δεν έχουμε τίποτα με τα σκυλιά. Το αντίθετο. Απλώς το πρόβλημα πλέον είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα!»

Προηγουμενο αρθρο
Υποβρύχιος και Παράκτιος Καθαρισμός στη Βασιλική Λευκάδας, 1η Οκτ. 2017
Επομενο αρθρο
Την αγάπη μας στην κυρά Λαμπρινή στα Χορτάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.