HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΦιλαρμονική Λευκάδας: μια οφειλόμενη τιμή έγινε μια υπέροχη συναυλία [φωτό+βίντεο]

Φιλαρμονική Λευκάδας: μια οφειλόμενη τιμή έγινε μια υπέροχη συναυλία [φωτό+βίντεο]

Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Τάσου Κοψιδά έδωσε η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας την Κυριακή το βράδυ στο κατάστημά της. Μια συναυλία που το μουσικό της αποτέλεσμα ήταν εξίσου σημαντικό με την απόφαση του σωματείου να τιμήσει έναν ακούραστο εργάτη της.

Την μπάντα της Φιλαρμονικής διεύθυνε ο Θεμιστοκλής Μεσσήνης.

Μπράβο στη Φιλαρμονική για την πρωτοβουλία αυτής της συναυλίας. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει για να τιμήσει τη μνήμη του Τάσου Κοψιδά και να μας θυμίσει το ποιόν και την ποιότητα κάποιων σεμνών και αθόρυβων συμπολιτών μας. Αυτών που «κάνουν τη διαφορά», αυτών που οι πράξεις τους περιποιούν τιμή και «ξελασπώνουν» όλους μας.

Ο Τάσος Κοψιδάς βρέθηκε κοντά στο Σωματείο από μικρό παιδί. Προσέφερε ως μαθητής, μουσικός, προγυμναστής, υπαρχιμουσικός, αρχιμουσικός ή ως απλό μέλος και στα τελευταία του δώρισε το σπίτι του στη Φιλαρμονική.

Η Φιλαρμονική έχει κληρονομήσει μια μεγάλη ιστορία όχι μόνο μουσικών επιτυχιών αλλά κυρίως προσωπικοτήτων του νησιού που καθένας στον τομέα του έβαλε το λιθαράκι του για την ανάπτυξη και διατήρηση του Σωματείου.

Μένει ν’ αποδείξουμε τι κάνουμε για την Φιλαρμονική εμείς οι νεότεροι.

Προηγουμενο αρθρο
Οι πρώτοι αστυνομικοί με ποδήλατα στην κεντρική αγορά της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Εκδηλώσεις για την 154η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα στην πόλη της Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. "Αλαφροΐσκιωτος"
    21 Μαΐου 2018 at 15:01 — Απάντηση

    Η αιθουσα της φιλαρμονικης επρεπε να ηταν πολυ μικρη για να χωρεσει τουλαχιστον τους μαθητες του κυρ Τασου..δυστυχως ομως..……

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.