HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λευκάδα

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λευκάδα

Στις 11:00 το πρωί έφτασε στη Λευκάδα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Έφτασε στη κεντρική αγορά της πόλης της Λευκάδας όπου τον υποδέχτηκε πλήθος κόσμου. Στη συνέχεια καθ’ οδόν προς τα γραφεία της ΝΟΔΕ Λευκάδας χαιρέτησε και συνομίλησε με ντόπιους καθώς και επισκέπτες του νησιού.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λευκάδας έκανε σύντομες δηλώσεις παρουσία του βουλευτή κ. Καββαδά και άλλων στελεχών του κόμματος. Δέχτηκε δώρα μεταξύ των οποίων και ένα λευκαδίτικο κέντημα.

Η βόλτα του κ. Μητσοτάκη συνεχίστηκε μέχρι την παραλία με πολλές στάσεις για φωτογραφίες, χαιρετισμούς και συνομιλίες με πολίτες. Κάθισαν σε καφέ της παραλίας πριν συνεχίσουν το υπόλοιπο πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσκεψη στο μοναστήρι της Φανερωμένης, στο Νυδρί και στο Μεγανήσι.

Προηγουμενο αρθρο
Σύνταγμα, 3 Ιουλίου 2015
Επομενο αρθρο
Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια

3 Σχόλια

  1. dope
    6 Ιουλίου 2018 at 01:23 — Απάντηση

    κομματοσκυλο ο Θ,Καββαδας που ορφανος δημιουργησε μια υγιη επειχηρηση ο Μπουρδαρας που απο παιδι για θεληματα ,καθε μερα δημιουργει και κατι νεο και αλλοι ,ενω οι διορισμενοι παντως καιρου ειναι Ο,Κ,,,,,μηπως εισαι βλακας η εγκαθετος

  2. anwnimos
    5 Ιουλίου 2018 at 11:59 — Απάντηση

    Ναι ρε λευκαδίτη αυτά είναι κομματόσκυλα….. Της αριστεράς είναι αγωνιστές και σύντροφοι…..

  3. λευκαδιτης
    4 Ιουλίου 2018 at 23:57 — Απάντηση

    φτου σας κομματοσκυλα

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.