HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΧορωδία Ορφέα – Κορκολής – Μανουσάκη-Μια συνάντηση που μάγεψε

Χορωδία Ορφέα – Κορκολής – Μανουσάκη-Μια συνάντηση που μάγεψε

Η χορωδία του Ορφέα  τίμησε χθές το σωματείο και την ιστορία του, χαρίζοντας μας μια εξαιρετική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των 80 χρόνων πολιτιστικής προσφοράς του Ορφέα στα δρώμενα της Λευκάδας.

Ανήμερα των γενεθλίων του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας εχθές Σάββατο 29 Ιουλίου, μια εξαιρετική «Συνάντηση» ανάμεσα στους σημαντικούς καλλιτέχνες: Στέφανο Κορκολή και Σοφία Μανουσάκη με την Χορωδία του Ορφέα.

Σε μια ειδυλλιακή βραδιά κάτω από τα αστέρια, ο δεξιοτέχνης πιανίστας Στέφανος Κορκολής μαζί με την ζεστή και βαθιά φωνή της Σοφίας Μανουσάκη, μας ταξίδεψαν  στα μεγάλα έργα του Μίκη Θεοδωράκη, προσεγγίζοντάς τα μέσα από την απλότητα ενός πιάνου και μιας εξαιρετικής φωνής.

Η χορωδία του Ορφέα υπό την διεύθυνση του Κώστα Τσίντζα, στάθηκε επάξια στο πλευρό των δυο μεγάλων καλλιτεχνών. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Χειροκροτήθηκαν   και αποθεώθηκαν από το κοινό στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο.

Μετά τις φωτογραφίες ακολουθούν τρία ερασιτεχνικά βίντεο.

Προηγουμενο αρθρο
Πρωταθλήτρια Ελλάδας Νέων στα 100 μέτρα η δική μας Κορίνα Πολίτη
Επομενο αρθρο
16 συλλήψεις και 77 παραβάσεις του ΚΟΚ τα τελευταία 24ωρα στην Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.