HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΧωρίς απόφαση το Δ.Σ. Ακτίου – Βόνιτσας για τα σκουπίδια της Λευκάδας

Χωρίς απόφαση το Δ.Σ. Ακτίου – Βόνιτσας για τα σκουπίδια της Λευκάδας

Παρότι η χτεσινή σύγκλιση του συμβουλίου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είχε χαρακτηριστεί ως κατεπείγουσα, για το θέμα της συμφωνίας με το Δήμο Λευκάδας -που αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων- ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, πρότεινε να μην ληφθεί καμιά απόφαση. Ανακοίνωσε ότι θα γίνει σύσκεψη στη περιφέρεια στις 15-9-2015 και μετά τις εκλογές θα γίνει σύγκλιση του ΔΣ στη Πάλαιρο, όπου θα παρθεί η τελική απόφαση.

Επίσης τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στην Πάλαιρο, Λαϊκή Συνέλευση, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Παράταξης «Ανοικτός Δήμος» μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. Στο τέλος της συνέλευσης οι κάτοικοι εξέδωσαν ψήφισμα εναντίον της πρόθεσης του Δημάρχου Ακτίου–Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη να μεταφέρει σκουπίδια από την Λευκάδα στο ΧΥΤΑ Παλαίρου.

Τα δυο παραπάνω γεγονότα, εμφανίζονται δυσοίωνα για το πρόβλημα των σκουπιδιών της Λευκάδας, τόσο το μελλοντικό, όσο και το άμεσο, που έχει δημιουργηθεί μετά την πυρκαγιά στο σκουπιδότοπο που είχε σαν αποτέλεσμα -εξαιτίας της επιχωμάτωσης- ο σκουπιδότοπος να μην μπορεί να δεχτεί άλλα σκουπίδια.

Προηγουμενο αρθρο
Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ
Επομενο αρθρο
Η ιστορία μιας φωτογραφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.