HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε μεγάλο μέρος της πόλης της Λευκάδας για σχεδόν 4 ώρες

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε μεγάλο μέρος της πόλης της Λευκάδας για σχεδόν 4 ώρες

Ένα δύσκολο Χριστουγεννιάτικο απόγευμα περίμενε πολλούς από τους κατοίκους της πόλης της Λευκάδας σήμερα, αφού από τις 17:30 η ΔΕΗ σταμάτησε να μας προσφέρει της υπηρεσίες της.

Στις 21:00 η βλάβη αποκαταστάθηκε εν μέρει στο μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης. Στην περιοχή που μένουμε τα φώτα επανήλθαν στις 21:30 αλλά λειτουργεί μόνο μια φάση, που σημαίνει ότι δεν λειτουργούν οι ηλεκτρικές συσκευές και ούτε το καλοριφέρ.

Η βλάβη οφείλεται σε πτώση δέντρων πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ. Πρόκειται για μεγάλη ζημιά, όπως μας πληροφόρησε ο διευθυντής της ΔΕΗ κ. Κατωπόδης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή ενημέρωση.

Προηγουμενο αρθρο
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Λευκάδας κ. Θεόφιλου στο Νοσοκομείο Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Αεροπορική τραγωδία – χάθηκαν 92 ψυχές στη Μαύρη Θάλασσα

1 Σχόλιο

  1. Θοδωρής Αραβανής
    25 Δεκεμβρίου 2016 at 23:35 — Απάντηση

    Πρώτα δημιουργήθηκε το τοκογλυφικό χρηματιστήριο ρύπων στο Ευρωπα’ι’κό οικονομικό μόρφωμα.
    Κατόπιν κατέταξαν τον ενεργειακό στρατηγικό πλούτο της Ελλάδας, ως ρυπογόνο καύσιμο.
    Στην συνέχεια επέβαλαν στην Ελληνική κυβέρνηση και στο φυσικό μονοπώλιο Ηλεκτρικής Ενέργειας ( αυτό που δημιουργήθηκε με την εισφορά παγίου Ελλήνων πολιτών για χρόνια πλέον της μιάμιση γεννεάς), να αγοράζει δικαιώματα ρύπανσης στον άγριο τζόγο ( εφάμιλλο με τον τζόγο του Ελληνικού χρηματιστηρίου του εκσυγχρονισμού των ετών 1997-2000) του χρηματιστηρίου ρύπων του Ευρωπα’ι΄κού τυχοδιωκτικού οικονομικού μορφώματος.
    Κατόπιν ταξινόμησαν το κόστος αγοράς ρύπων να το καταβάλει ( πώς αλλοίώς θα γινόνταν??) ο Έλλην καταναλωτής.
    Για να μην φανεί η όλη αρπαχτή, διαχώρησαν την παραγωγή Ηλεκτρικής ενέργειας από την μεταφορά της .
    Παρακάμπτοντας την αξιωματική αρχή ως τώρα ότι η ηλεκτρική ενέργεια και κάθε μορφής ενέργεια δεν αποθηκεύεται ουσιαστικά. Δηλαδή για να υπάρχει παραγωγή ενέργειας πρέπει την ίδια στιγμή να μεταφέρεται και να καταναλώνεται.
    Και αυτό πλήρωνε χρόνια ο Έλλην πολίτης με το μόνιμο πάγιο.
    Εξακοντίστηκε έτσι το κόστος της τιμολογίου για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, στο όνομα της θεσμοθετημένης τοκογλυφικής αρπαχτής του Ευρωπα’ι’κού τζογαδόρικου συστήματος υφαρπαγής του Ελληνικού ενεργειακού στρατηγικού πλούτου.
    Κατόπιν το συνολικό ποσό της αρπαχτής ( αυτό που πληρώνουν οι πολίτες δηλαδή για να το αρπάζουν οι Ευρωπαίοι ρυπογονοχρηματιστές) έπρεπε να μοιραστεί ολιγωπολιακά και μονοψωνιακά μεταξύ των.
    Ακόμα και ο Εμπενίζερ Σκρούτζ ( ο ανασφαλής μικροκατεργάρης με τα χρήματα ήρωας του Κάρολου Ντίκενς) που προανήγγειλε ουσιαστικά μέσω της λογοτεχνίας την ολοένα και αυξανόμενη σχέση σύνδεσης χρήματος και χρόνου ( valeur) από τα τέλη του 19ου αιώνα και μετά, δεν ήταν τίποτα μπροστά στην μεθοδολογική κατασκευή της αρπαχτής του Ευρωπα’ί΄κού τοκογλυφικού συστήματος για την αρπαγή ακόμα και του αναφυομένου υπάρχοντος στρατηγικού ενεργειακού πλεονεκτήματος της Ελλάδος, μέσω του καύσιμου ορυκτού λιγνίτη.
    Κατά Κρούγκερ : αφού πρώτα αρπάξουν ότι έχεις ύστερα στο πουλάνε ακριβά , ΄και απαιτούν να πείς και ευχαριστώ.
    Ακολουθεί δηλαδή εν Ελλάδι το στάδιο, των προσφορών διαφόρων εμπορευομένων την Ηλεκτρική ενέργεια προς τους Έλληνες καταναλωτές. Και αυτό θα το πουλήσουν και πλασσάρουν ως μείωση των τιμολογίων!!!! μέσω του ανταγωνισμού!!!!!!.
    Και όλο το παραπάνω σύμπτωμα , σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5-6 ετών.!!!!!!!
    Και δεν θα ξεχάσουν να κάνουν και ρυθμίσεις και διακανονισμούς για την εξόφληση των τιμολογίων.!!!
    Το valeur ( χρήμα και χρόνος) και για την Ηλεκτρική ενέργεια.!!!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.