HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΆκης Πετρετζίκης και Σάκης Ρουβάς συνταξιδιώτες στο «Akis’ Food Tour» στη Λευκάδα

Άκης Πετρετζίκης και Σάκης Ρουβάς συνταξιδιώτες στο «Akis’ Food Tour» στη Λευκάδα

Γευστικό ταξίδι στο… στεριανό νησί! Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 20:00 στον Alpha.

Ποια τα υλικά για ένα ωραίο ταξίδι; Η καλή παρέα!

Κάπως έτσι ξεκίνησε το μουσικό- γαστρονομικό «Ταξίδι» με συνοδοιπόρους τον Σάκη Ρουβά και τον Άκη Πετρετζίκη. Ένα «Ταξίδι» με τη φωνή του Σάκη, το οποίο αποτελεί το μουσικό σήμα της εκπομπής «Akis’ Food Tour», στον Alpha. Η ομορφιά και η πολυχρωμία της Ελλάδας ξετυλίγονται στο «Akis’Food Tour», μέσα από μαγευτικές εικόνες, συγκλονιστικά τοπία, γραφικούς οικισμούς, υπέροχους ανθρώπους, ξεχωριστά προϊόντα και φοβερές συνταγές. Η εισαγωγή στο «Akis’ Food Tour» θα γίνεται με τη φωνή του Σάκη Ρουβά.

Ποια η αφετηρία για «Το Ταξίδι»;

Τον Άκη και τον Σάκη συνδέει εκτίμηση και φιλία. Σε μία συνάντησή τους, μεταξύ γλυκού και καφέ, μίλησαν για ταξίδια, μουσικά και γαστρονομικά. Στην κουβέντα ο Άκης στάθηκε στο «Akis’ Food Tour», το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, εκμυστηρευόμενος στον Σάκη την όλη ιδέα της εκπομπής.

Κι αφού «ταξίδεψαν» σε όμορφες γωνιές της Ελλάδος, από το Μέτσοβο μέχρι την Μάνη και από τη Λευκάδα μέχρι το Πήλιο, ο Άκης αποκάλυψε στον Σάκη «μυστικά» για ιδιαίτερα προϊόντα που θα παρουσιάσει στην εκπομπή. Και άκουσαν το τραγούδι του σήματος, με τίτλο «Το ταξίδι», σε μουσική Γιάννη Σκούταρη και στίχους Παντελή Κυραμαργιού. Ο Σάκης Ρουβάς αποδέχτηκε την πρότασή να ερμηνεύσει το κομμάτι, κάτι που γέμισε τον Άκη χαρά.

Κάθε Κυριακή στις 20:00, Άκης και Σάκης θα συναντιούνται στον Alpha για όσο διαρκεί ένα τραγούδι, για όσο διαρκεί «Το Ταξίδι».

Επόμενος σταθμός η Λευκάδα. Γευστικό ταξίδι στο… στεριανό νησί! Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 20:00.

Προηγουμενο αρθρο
Σε καλή φόρμα τα παιδιά του Γυμναστικού
Επομενο αρθρο
Οι γείτονες οι άπληστοι κι οι σύμμαχοι οι άπιστοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.