HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΆλλη μια εκπληκτική βραδιά μας χάρισε η Φιλαρμονική

Άλλη μια εκπληκτική βραδιά μας χάρισε η Φιλαρμονική

Άλλη μια εκπληκτική βραδιά μας χάρισε χτες (13/12) η Φιλαρμονική, με ευκαιρία την επέτειο των γενεθλίων της. Ιδρύθηκε ως γνωστό στις 12 Δεκεμβρίου 1850, την ημέρα του Αγίου Σπυρίδωνα. Μια βραδιά λαμπερή, όμορφη, ποιοτική και άψογη από άποψη εκτέλεσης. Άψογος και σεμνός ο αρχιμουσικός Κώστας Μεσσήνης.

Το θέμα της παράστασης ήταν «Από την όπερα στην Οπερέτα». Στο πρώτο μέρος του προγράμματος απολαύσαμε αποσπάσματα από όπερες και στο δεύτερο μέρος παρακολουθήσαμε αποσπάσματα από την οπερέτα «ο Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη. Στην παράσταση συμμετείχαν δυο εξαιρετικοί λυρικοί καλλιτέχνες ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και η Ευδοκία Μωυσίδου

Η Φιλαρμονική έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και μετά από κάθε παράσταση τον ανεβάζει και ψηλότερα. Η παράσταση ήταν εκπληκτική, ο κόσμος καταχειροκρότησε και ενθουσιάστηκε.

Η σημερινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη -για την προσφορά της- στην Αλεξάνδρα Κοκόλη που «έφυγε» πριν ένα χρόνο, καθώς και όλης της οικογένειας, στο σωματείο. Ήταν συγκινητικές οι ευχαριστίες του Βασίλη Κοκόλη λέγοντας «Δεν προσφέραμε εμείς στην Φιλαρμονική, αλλά η Φιλαρμονική σε μας».

Η χτεσινή εμφάνιση της Φιλαρμονικής μας γέμισε ευχαρίστηση και περηφάνια. Ήταν προσεγμένη σε όλες τις λεπτομέρειες. Η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή και «φτωχή» να στεγάσει όλη την ομορφιά και την απόλαυση. Η παράσταση θα επαναληφθεί και σήμερα.

Προηγουμενο αρθρο
Η αγάπη πλημμύρισε απόψε στην «3η heΑrt» 2014
Επομενο αρθρο
«Κρίση»: Απόλυτη πληρότητα σε χειμερινούς προορισμούς για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.