HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΈβαλαν φωτιά στην ξύλινη πεζογέφυρα στη θέση «Βαγιά»- [ΦΩΤΟ]

Έβαλαν φωτιά στην ξύλινη πεζογέφυρα στη θέση «Βαγιά»- [ΦΩΤΟ]

Χθες άγνωστοι εμπρηστές έβαλαν φωτιά και έκαψαν ένα μέρος απο τη ξύλινη πεζογέφυρα στην Περατιά. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν σήμερα, οι ξύλινες τάβλες της γέφυρας έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, έχουν ανοίξει τρύπες και είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί τελείως η γέφυρα.

Και επειδή αυτό μπορεί να συμβεί ανα πάσα στιγμή, επιβάλλεται να υπάρξει σήμανση για να μην περνάνε οι πεζοί από την γέφυρα έως ότου γίνουν οι αναγκαίες επισκευές.

Να θυμίσουμε ότι η ξύλινη Πεζογέφυρα στη θέση «Βαγιά» στην Περατιά, έχει υποστεί πολλούς βανδαλισμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι κάτοικοι είναι πραγματικά ανήσυχοι και τονίζουν:

“Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουμε συνέχεια βανδαλισμούς στη γέφυρα και τώρα εμπρησμό. Κάποιοι για λόγους συμφεροντολογικούς θέλουν να την καταστρέψουν. Αυτό είναι το πιθανότερο. Αναρωτιόμαστε: τι έχουν κάνει μέχρι τώρα οι αρμόδιοι για να αντιμετωπίσουν τα συνεχή περιστατικά βανδαλισμών;….”

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com/

Προηγουμενο αρθρο
Κάστρο Αγίας Μαύρας - Είσοδος
Επομενο αρθρο
Το κινούμενο D.I.Y. φεστιβάλ «VelvetBus» στη Λευκάδα

2 Σχόλια

  1. Απαράδεκτοι
    26 Αυγούστου 2019 at 00:28 — Απάντηση

    Δυστυχώς η χθεσινή εικόνα είναι ακόμη αθλιότερη, καθώς ό,τι δεν κατέστρεψε η φωτιά το αποτελείωσαν σπάζοντάς το. Αίσχος.

  2. Νότης
    22 Αυγούστου 2019 at 16:14 — Απάντηση

    Εγώ την βρήκα πρώτος κατά τις 08:00 το πρωί και μετά ήρθε και ένας άλλος, η πρώτη εστία δεν προχώρησε αλλά η δεύτερη έκαιγε ακόμη, έπεσα στον βάλτο και έριξα νερό να σβήσει τελείως.
    Την γέφυρα κάθε χρόνο την σπάνε οι ίδιοι, φέτος αποφάσισαν να την σπάσουν πρώτα, αλλά κάποιοι την μπαλώσαν (όπως κάνουν κάθε χρόνο – μάλλον τουρίστες) και μετά είπαν δεν την καίμε να μην ξανά φτιαχτεί αλλά υπολόγισαν λάθος ή κάποιος τους διέκοψε.
    Ο Δήμος που είναι υπεύθυνος για την γέφυρα μπορεί να βάλει με ελάχιστο κόστος κάμερα και να καταγράψει τους υπεύθυνους γιατί υπάρχουν και όρια και όταν συνεχώς κάνεις ότι θέλεις κάποια στιγμή μπορεί να την πατήσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.