HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΈγινε και φέτος η «επιχείρηση νομιμότητας» του Δήμου στο Πόρτο Κατσίκι!!!

Έγινε και φέτος η «επιχείρηση νομιμότητας» του Δήμου στο Πόρτο Κατσίκι!!!

Δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τις ανακοινώσεις του Δήμου παρότι κάποιες μας προκαλούν να το κάνουμε. Αυτή τη φορά όμως -και όχι μόνο για το Πόρτο Κατσίκι- ο Δήμος μας κοροϊδεύει φανερά.

Διαβάστε την σημερινή ανακοίνωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΜΠΡΕΛΩΝ-ΞΑΠΛΩΣΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 επιχείρηση των υπηρεσιών του Δήμου για την απομάκρυνση των αυθαίρετων ομπρελών – ξαπλωστρών στην παραλία Πόρτο Κατσίκι.
Εργαζόμενοι του Δήμου, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Νικητάκη, του προϊσταμένου της υπηρεσίας καθαριότητας κ. Γεωργακόπουλου, της Δημοτικής Αστυνομίας, αστυνομικών από το Α.Τ Βασιλικής, και δύναμης από την Α.Δ Λευκάδας, κατέσχεσαν μεγάλο αριθμό ξαπλωστρών και ομπρελών παρά την, για πολλούς λόγους, εξαιρετική δυσκολία της επιχείρησης.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η παραλία στο Πόρτο Κατσίκι είναι μια «πονεμένη ιστορία» και μια δύσκολη περίπτωση. Αλλά και τι δεν είναι δύσκολο στις μέρες μας; Η αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων απαιτεί συνέχεια και συνέπεια και βεβαίως δεν γίνεται από αυτούς που έχουν ως μοναδική φροντίδα πως θα ξανακερδίσουν αξιώματα.

Παρόμοια «καουμπόικη» ενέργεια με την τωρινή στο Πόρτο Κατσίκι -συνοδεία φωτογράφου- έκανε ο δήμος το 2016: Δήμος Λευκάδας: Επιχείρηση στο Πόρτο Κατσίκι για αυθαίρετες ομπρέλες και ξαπλώστρες

Το 2017 μας υποσχόταν: Ενημερώνουμε τους πολίτες της Λευκάδας ότι είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε τη νομιμότητα στο χώρο, όποιες και να είναι οι αντιδράσεις.

Φέτος για την τραγελαφική και ντροπιαστική κατάσταση που επικρατεί στο Πόρτο Κατσίκι οι κάτοικοι των κοντινών χωριών αλλά και οι επισκέπτες της παραλίας, μιλούν από τον Ιούνιο. Μόλις έγινε ο ντόρος με την πρόσφατη δημοσίευση στα ΜΜΕ, ο Δήμος έβαλε πάλι μπροστά την επιχείρηση «νομιμότητα στο Πόρτο Κατσίκι», Αύγουστο Μήνα!

Συμπέρασμα: κάθε που δημοσιοποιείται θέμα παρανομίας και αισχροκέρδειας στο Πόρτο Κατσίκι, ο Δήμος παίρνει φωτογράφο, μπορεί και το drone που πρόσφατα προμηθεύτηκε και μας στέλνει ανακοινώσεις και φωτογραφίες, κοροϊδεύοντας όσους θυμούνται και ποντάροντας στην κοντή μνήμη των υπολοίπων.
Είναι πιστός στη θεωρια : «Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται αλήθεια».*

*Βλαντίμιρ Λένιν

Ανανέωση
Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο τις εντυπώσεις επισκεπτών στο trip advisor για το Πόρτο Κατσίκι. Ελπίζω να γίνει κατανοητή και η φετινή κρίση αλλά να υπάρξει και προβληματισμός για το τουριστικό μέλλον του νησιού.
Από τους αιρετούς δεν βλέπουμε προκοπή, μόνο φωτογραφίες. Μας αρκούν οι φωτογραφίες;
Πόρτο Κατσίκι

Προηγουμενο αρθρο
Διακοπές νερού στους Τσουκαλάδες κατά τις νυχτερινές ώρες
Επομενο αρθρο
Ζωντανεύει και πάλι το έργο για την Υποθαλάσσια Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. panagiotis fetsis
    11 Αυγούστου 2018 at 15:45 — Απάντηση

    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΜΠΡΕΛΩΝ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΩΝ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.