HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΈγκριση χρηματοδότησης για εκσυγχρονισμό σε λιμάνια Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας

Έγκριση χρηματοδότησης για εκσυγχρονισμό σε λιμάνια Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΛΑΡ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Εγκρίθηκε η ένταξη χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έργου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας “Προμήθεια και Εγκατάσταση ιστών φωτισμού στο λιμάνι Νικιάνας και πίλαρ σκαφών στα λιμάνια Νικιάνας, Λευκάδας και Περιγιαλίου”, προϋπολογισμού 100,000€.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν οι εξής εργασίες:

1. Στο Λιμάνι Νικιάνας θα τοποθετηθούν ιστοί φωτισμού στον λιμενοβραχίονα και θα αντικατασταθεί το παλαιό δίκτυο φωτισμού με νέο. Επίσης θα τοποθετηθούν 6 πυργίσκοι παροχής ρεύματος – νερού για την εξυπηρέτηση των σκαφών.
2.Στο Λιμάνι Λευκάδας προβλέπεται η τοποθέτηση 5 ακόμη πυργίσκων σκαφών σε επέκταση προηγούμενης μελέτης εγκατάστασης ίδιων πυργίσκων.
3. Στο Λιμάνι Περιγιαλίου προβλέπεται η τοποθέτηση 7 ακόμη πυργίσκων σκαφών σε επέκταση προηγούμενης μελέτης εγκατάστασης ίδιων πυργίσκων.

Στόχος, του έργου αυτού, είναι η δημιουργία υποδομών και ο εκσυγχρονισμός των λιμανιών του Δήμου Λευκάδας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Αποφάσεις 36ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Τα μοντέλα αντικατέστησαν τις κούκλες της βιτρίνας στα Γιάννενα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.