HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈκθεση φωτογραφίας «Η κρυφή γοητεία της Λευκάδας»

Έκθεση φωτογραφίας «Η κρυφή γοητεία της Λευκάδας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έκθεση φωτογραφίας: «Η κρυφή γοητεία της Λευκάδας»

Στο πάρκο της παραλίας φιλοξενείται από την αρχή της εβδομάδας μια μικρή έκθεση φωτογραφίας, μια σύντομη περιήγηση σε κάποιες από τις μαγευτικές τοποθεσίες της Λευκάδας.

Με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Λευκάδας, της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας και της Φωτογραφικής Ομάδας “Φωτοκύτταρο” παρουσιάζονται στους επισκέπτες σημεία που παραμένουν, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, η κρυφή γοητεία του νησιού.

Αρχαιολογικά ευρήματα, εκκλησίες, μοναστήρια και γύρω τους μια οργιαστική φύση με πολλές εναλλαγές: η έκθεση φωτογραφίας αποτελεί μια πρόγευση του τι θα συναντήσουν οι επισκέπτες κατά την περιήγησή τους στο νησί, μια κλεφτή ματιά στον πολιτισμό και τα μνημεία του ανθρώπου και της φύσης.

Η έκθεση που θα παραμείνει στο χώρο μέχρι το τέλος του μήνα, αποτελεί ταυτόχρονα μια πρόταση για το μέλλον, για την αξιοποίηση της εισόδου του νησιού στην ανάδειξη του πλούτου της Λευκάδας που, μαζί με τις παραλίες και τα τιρκουάζ νερά της, έχει τόσα περισσότερα να προσφέρει στον ταξιδευτή.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου, μετά τις 20:00, τα μέλη της ομάδας “Φωτοκύτταρο” που παραχώρησαν τις φωτογραφίες τους θα παραβρίσκονται στο χώρο της έκθεσης για να προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους μια «ξενάγηση» στις εικόνες του νησιού.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ekthesi_af

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση από το Δήμο σχετικά με το πρόβλημα υδροδότησης
Επομενο αρθρο
Μαζεύτηκαν 59 σακούλες σκουπιδιών από την παραλία Μύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.