HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΈκρηξη κρατήσεων βλέπουν για την Ελλάδα οι Γερμανοί tour operators

Έκρηξη κρατήσεων βλέπουν για την Ελλάδα οι Γερμανοί tour operators

Η Ελλάδα έχει κάνει ένα δυναμικό comeback στον διεθνή τουρισμό κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων ετών και πέτυχε ρεκόρ στον αριθμό των αφίξεων ξένων τουριστών το 2014. Η ανάπτυξη οδηγήθηκε από την βελτίωση της ξενοδοχειακής υποδομής αλλά και τις ελκυστικές τιμές. Οι Γερμανοί tour operators παραμένουν αισιόδοξοι για τις προοπτικές των κρατήσεων στην Ελλάδα φέτος, παρά την ευρεία δημοσιότητα σχετικά με πολιτικές που θέλει να ακολουθήσει η νέα κυβέρνηση της Αριστεράς.

Μιλώντας στο fvw ο Willi Verhuven, ιδιοκτήτης της Alltours, το οποίο έχει ένα μεγάλο πρόγραμμα Ελλάδα, δήλωσε ότι η εταιρεία τους σήμερα έχει σήμερα “υψηλά διψήφια ποσοστά αύξησης των κρατήσεων» για τον προορισμό. Η ελληνική αναγέννηση μπορεί να είναι ένας παράγοντας για τη σημερινή ασθενέστερη ζήτηση που παρατηρείται στην Τουρκία, ανέφερε.

Ο έμπειρος επιχειρηματίας επαίνεσε τους Έλληνες ξενοδόχους για τη βελτίωση της ποιότητας των υποδομών τους. Ο κ. Verhuven προειδοποίησε ότι η έκρηξη της ζήτησης θα μπορούσε να εμφανίσει προβλήματα χωρητικότητας και είπε ότι Alltours σήμερα έχει εξασφαλίσει επιπλέον κρεβάτια σε ξενοδοχεία.

Ενδεχομένως η Ελλάδα να εμφανίσει υπερπληρότητα. Σε κάθε περίπτωση το 2015 θα είναι μια πραγματικά καλή χρονιά για την Ελλάδα. Και άλλοι Γερμανοί tour operators αναμένουν επίσης ότι το 2015 θα είναι μια καλή τουριστικά χρονιά για την Ελλάδα. Η TUI αύξησε την μεταφορική ικανότητα κατά 10% το τρέχον έτος ενώ και η Thomas Cook αύξησε επίσης την χωρητικότητα. Το fvw αναφέρεται και στις παλαιότερες ανακοινώσεις του Σύριζα κατά του all -inclusive, ωστόσο επικαλείται και τις πρόσφατες δηλώσεις της αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, σύμφωνα με τις οποίες δεν θα υπάρξουν μέτρα εναντίον των all-inclusive.

Πηγή: www.bluebirds.gr

Προηγουμενο αρθρο
Τραγωδία στην Αμφιλοχία – Έκρηξη φιάλης – Βαριά τραυματίες
Επομενο αρθρο
Bίντεο-Τα ορμητικά νερά, χτυπάνε το γεφύρι της Άρτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.