HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈκτακτη Γενική Συνέλευση Επαγγελματικού – Εμπορικού Συλλόγου Ελλομένου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Επαγγελματικού – Εμπορικού Συλλόγου Ελλομένου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Kυριακή 8 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Δημοτικής Ενότητας Ελλομένου { Νυδρί } έκτακτη ανοικτή Γενική Συνέλευση του επαγγελματικού κ εμπορικού συλλόγου Ελλομένου. Τα θέματα, είχαν ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών, οι οποίοι με την παρουσία τους γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Η ενημέρωση αφορούσε στο τι πρόκειται να γίνει με τα δημόσια έργα που έχουν εξαγγελθεί και μέχρι στιγμής δεν έχουν υλοποιηθεί και μάλιστα εν όψη της νέας καλοκαιρινής περιόδου. Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Φίλιππας, Κωνσταντίνος Σέρβος, Ευστάθιος Βλάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Κοντογιώργης και Πάνος Γαζής. Παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νυδριού Ποσειδώνας Γαζής, καθώς και μέλη αυτής. Παρών ήταν κ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας Αντώνιος Δουβίτσας και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λευκάδας Διονύσιος Γαζής.

Η ενημέρωση που λάβαμε απο τους Αντιδημάρχους ήταν αναλυτική, ωστόσο τα περισσότερα προβλήματα μετακινούνται σε βάθος χρόνου. Αναμενόμενο ήταν να υπάρξουν κάποιες αντιδράσεις απο τους επιχειρηματίες και τους πολίτες για τα προβλήματα που χρονίζουν στο Νυδρί, π.χ κίτρινη γραμμή, και χωροθέτηση παραλίας. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Επαγγελματικός κ Εμπορικός Σύλλογος, ο μόνος που δραστηριοποιείται στην περιοχή και ακούει τα παράπονα των επιχειρηματιών και των πολιτών ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ μόνο και όσο μπορεί ασκεί πίεση στην κάθε Δημοτική Αρχή για ένα καλύτερο μέλλον της περιοχής μας στην οποία ζούμε και επιχειρούμε.

ΤΟ Δ.Σ

ΝΥΔΡΙ 10/ 03/2015

Προηγουμενο αρθρο
Συνελήφθη Αλβανός στην Λευκάδα, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις
Επομενο αρθρο
ψήφισμα της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών για το θάνατο του Γεωργίου Φατούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.