HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΈνα γιότ που λέγεται Rare Find!

Ένα γιότ που λέγεται Rare Find!

Της Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη

Το μεγαλόπρεπο γιότ RARE FIND ( Σπάνιο Εύρημα) έλαμπε μέσα στα φώτα καθώς η οικογένεια των ιδιοκτητών του, Μαίκλ και Φραντζέσκα Χαλικιά, μαζί με τα παιδιά τους, Αριστοτέλη, Παναγιώτα και Ελένη έδωσαν μια λαμπρή δεξίωση επί τω Νέω Έτει, με κοπή πίτας για το καλό του χρόνου εκεί στο ντόκο της Μαρίνας Φλοίσβου.

Το σκάφος υπερπολυτελές, με τρία ντεκς, έχει μήκος 55 μέτρα και διαθέτει πέντε καμπίνες καθώς και 12 άτομα προσωπικό ((καπετάνιο, μηχανικό, σεφ, καμαρότους κλπ) που περιποιούνται τους καλεσμένους του ζεύγους Χαλικιά στα ωραία ταξίδια ανά τη Μεσόγειο.

Ο Μάικλ Χαλικιάς με τη συμπαράσταση της συζύγου του Φραντζέσκας έχει δραστηριοποιηθεί σε τραπεζικές δραστηριότητες στο Σικάγο της Αμερικής, ενώ τα τελευταία χρόνια το ζεύγος και τα παιδιά του επιχειρούν και στην Ελλάδα με επενδύσεις σε ακίνητα και την κατασκευή μαρίνων, όπως εκείνης του Φλοίσβου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις τράπεζες έχει αναλάβει σήμερα ο Αριστοτέλης Χαλικιάς, γιός του ζεύγους ενώ οι κόρες Παναγιώτα και Ελένη είναι αρχιτέκτονας και οδοντίατρος αντίστοιχα, με ενδιαφέρον για τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα.

Πολλοί έδωσαν το παρόν στην κοπή της πίτας εν ΠΛΩ κι ανάμεσά τους ήταν ο πρώην υπουργός Τάκης Σκανδαλάκης, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ δρ Απόστολος Φραγκούλης, ο επιχειρηματίας Πέτρος Γαντζίας, ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας Θεόδωρος Αργύρης και άλλοι συνεργάτες της οικογένειας Χαλικιά.

Το κρασί έρρεε άφθονο και η πίτα δια χειρός του σεφ του σκάφους ήταν απλά μοναδικής γεύσης με ελαφρό αρωμα πορτοκαλιού!

Και του χρόνου!

 

Προηγουμενο αρθρο
Η προτομή του Ουσακώφ στην παραλία και η οδός Πάνου Ροντογιάννη
Επομενο αρθρο
Δυο δημοψηφίσματα μια έξοδος - του Χρήστου Παπαδόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.