HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΈνα εκπληκτικό show ο χορός της Νέας Χορωδίας

Ένα εκπληκτικό show ο χορός της Νέας Χορωδίας

Πριν από μερικά χρόνια η Νέα Χορωδία είχε την ιδέα να εμπλουτίσει και να ανανεώσει τον αποκριάτικο χορό της με θεατρικά και μουσικά σκετς. Με τα χρόνια η προσπάθεια εδραιώθηκε για να φτάσει στο χθεσινό χορό της, να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως ο φετινός αποκριάτικος χορός της Νέας Χορωδίας υπήρξε και ένα πολυθέαμα. Το θέμα ήταν η Eurovision και έδωσε την δυνατότητα στα μέλη του Συμβουλίου, στους χορευτές αλλά και στους φίλους του σωματείου που συμμετείχαν, να παρουσιάσουν ένα εκπληκτικό θέαμα και ακρόαμα.

Τραγούδια της Eurovision, ελληνικές συμμετοχές και όχι μόνο, από την Μαρινελλα, το μάθημα σολφέζ, τη Σοφία Βόσσου, το Τζέκινς Χαν, μέχρι τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου, παρουσιάστηκαν με εξαιρετικά θεατρικό τρόπο ενθουσιάζοντας τους πολυπληθείς φίλους του σωματείου που είχαν γεμίσει την αίθουσα του Πάνθεον.

Μια εξαιρετική δουλειά αποτέλεσμα κόπου, προσπάθειας και σωστής καθοδήγησης έδωσε ένα χαρούμενο και ευχάριστο αποτέλεσμα. Μπράβο στη Νέα Χορωδία, συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα. Ένα αεράκι έμπνευσης και δράσης στη γενική στασιμότητα.

Εκτός από το θεατρικό, ο χορός ήταν απόλυτα επιτυχημένος, εξαιρετική η λευκαδίτικη ορχήστρα προσέφερε κέφι και διασκέδαση.

Προηγουμενο αρθρο
Τα Καρναβαλικά του Σαββάτου
Επομενο αρθρο
Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο πολυβραβευμένος φωτορεπόρτερ Γιάννης Μπεχράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.