HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ«Ένα ταξίδι στη Μουσική» με τη Φιλαρμονική Λευκάδας

«Ένα ταξίδι στη Μουσική» με τη Φιλαρμονική Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας, απευθυνόμενο στα μέλη του σωματείου αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ενημερώνει ότι στις 07/11/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:15 π. μ. θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική μουσική εκδήλωση με τίτλο “Ένα ταξίδι στη Μουσική”. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δ.Σ. της Φ.Ε.Λ. σε συνεργασία με τους μουσικούς και τους εκπαιδευτές του σωματείου. Απευθύνεται στους μαθητές των τεσσάρων δημοτικών σχολείων της πόλης μας οι οποίου θα συνοδεύονται από τους δασκάλους τους.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των μαθητών με τη Φ.Ε.Λ. και η αποκόμιση μιας πρώτης εικόνας για τη συγκρότηση μιας μπάντας. Επίσης η γνωριμία με τα πνευστά και κρουστά όργανα καθώς και η ανάδειξη του ατομικού και συλλογικού ρόλου τους σε μια μπάντα ή ένα μουσικό σύνολο. Τέλος η κατάκτηση μιας μουσικής εμπειρίας, η ενημέρωσή τους για το ρόλο που μπορεί να παίξει η μουσική στην ατομική τους καλλιέργεια, στην κοινωνικοποίησή τους, καθώς και στην πνευματική και ψυχική τους ισορροπία.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η μπαντίνα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο υπαρχιμουσικός της Φ.Ε.Λ. Θεμιστοκλής Μεσσήνης. Το συντονισμό και την παρουσίαση θα έχει η παιδοψυχολόγος Σοφία Μεσσήνη.

Για το Δ.Σ. της Φ.Ε.Λ.
Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Πανταζής Κηρολίβανος               Πέτρος Κουμουνδούρος

+Φ+Χ+δ+ν+β+θ_+ν+ξ+ι+θ+ξ_+ο+Χ+δ_05_11_2014-page2

Προηγουμενο αρθρο
Επιδείνωση του καιρού από αύριο
Επομενο αρθρο
Τουλάχιστον τον έδιωξε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.