HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈνα «Art Cafe» στην αγορά της Λευκάδας

Ένα «Art Cafe» στην αγορά της Λευκάδας

Στο μέσον περίπου της κεντρικής αγοράς και συγκεκριμένα στην οδό Ι. Μελά 69 άνοιξε ένα ξεχωριστό καφέ. Ενθουσιάστηκα πριν λίγες μέρες όταν το είδα για πρώτη φορά και σήμερα το απόλαυσα για τα καλά.Υπάρχουν πολλά πράγματα που το κάνουν να ξεχωρίζει, όπως τα έπιπλα, η διακόσμιση. Γίνεται παντού φανερό ότι έχουν ξοδευτεί όχι μόνο χρήματα, αλλά το κυριότερο, γούστο, καλή αισθητική, μεγάλη προσπάθεια, ώστε ο πελάτης να χαίρεται την παρουσία του εκεί. Είναι στην κυριολεξία μια από τις καλύτερες βιτρίνες της πόλης μας προς τα έξω.

IMG_2279IMG_2283

Ιδιοκτήτρια του «Art Cafe» είναι η Βασιλική Καββαδά μια όμορφη και γελαστή παρουσία, η οποία έκανε στην κυριολεξία έναν μικρό άθλο. Το κατάστημα έχει είσοδο από την κεντρική αγορά και φτάνει μέχρι πίσω, όπου υπάρχει μια μικρή και πανέμορφη «βεράντα». Όσοι γνώριζαν το χώρο που “βλέπει” η βεράντα, θα δικαιολογήσουν τη λέξη άθλο, που χρησιμοποίησα. Πρόκειται για το χώρο που βρίσκεται μετά τον ιδιωτικό ακάλυπτο χώρο –πάρκινγκ του Κουτσούρια και της οικίας Ζαμπελίων. Ήταν μια ζούγκλα. Αυτή λοιπόν τη ζούγκλα, αυλή του ερειπωμένου ιστορικού κτιρίου, την έκανε να μοιάζει μ’ έναν υπέροχο, πεντακάθαρο και καταπράσινο κήπο. Ειλικρινά ο χώρος είναι τόσο όμορφος, που ακόμα και το συγκεκριμένο κτίριο μοιάζει όμορφο. Σε τίποτα όμως δεν μετριάζει την ευθύνη μας για την εγκατάλειψη του και την αθλιότητα που το αφήσαμε να περιέλθει.

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Ένα από τα θύματα της άμμου και της βλακείας
Επομενο αρθρο
Δυο «απλές» εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.