HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈπαιξε ένα δελτίο με 11 ευρώ – Πιθανότατα σε αγρότη πήγαν τα 9 εκατ. του τζόκερ

Έπαιξε ένα δελτίο με 11 ευρώ – Πιθανότατα σε αγρότη πήγαν τα 9 εκατ. του τζόκερ

Σε αγρότη από το χωριό Γαλατάδες πήγαν, πιθανότατα, τα 9 εκατομμύρια ευρώ του Τζόκερ, ο οποίος, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, δεν είχε εμφανιστεί έως το βράδυ της Παρασκευής.

Το SentraGoal έψαξε και βρήκε τον ιδιοκτήτη του τυχερού πρακτορείου στους Γαλατάδες ιδιοκτησίας του χάλκινου παραολυμπιονίκη στο Πεκίνο, Τάσου Τσίου στη σφαιροβολία που απάντησε στις ερωτήσεις για τον έναν εκ των δυο μεγάλων νικητών του Τζόκερ.

«Ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο πρακτορείο, θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες, ούτως ώστε να υπάρξει και πλήρης ασφάλεια, διότι το ποσό είναι μεγάλο και καταλαβαίνετε πως δεν θέλει κανείς να υπάρξει κίνδυνος για την οικογένεια του», δήλωσε χαρακτηριστικά στο SentraGoal o Τσίου.

«Ετσι ο νικητής θα εμφανιστεί πιθανότατα μέσω δικηγόρου», συμπλήρωσε και επεσήμανε: «Το χωριό είναι μέσα στη χαρά. Οι Γαλατάδες είναι μία αγροτική κοινωνία, δεν έχουμε επιχειρηματίες και εργοστασιάρχες. Πιθανότατα, λοιπόν, ο νικητής να είναι αγρότης.

«Το δελτίο ήταν έτοιμο από ένα τυποποιημένο σύστημα που έχουμε, δεν τα επέλεξε ο ίδιος τα νούμερα. Το δελτίο ήταν αξίας 11 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 90 ευρώ. Το χωριό έχει περίπου 2.500 κατοίκους οπότε θα καταλάβουμε γρήγορα ποιος ήταν ο τυχερός!».

Πηγή: www.ethnos.gr

Προηγουμενο αρθρο
«Η Εβραία», του Μπέρτολτ Μπρεχτ - Έλλη Λαμπέτη - Συγκλονιστικό!
Επομενο αρθρο
Νέα Δημοκρατία - ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας - Συνέντευξη Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.