HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈριξαν άσφαλτο σε μερικά σημεία του δρόμου Βόνιτσας -Λευκάδας αλλά παρέλειψαν την διαγράμμιση!

Έριξαν άσφαλτο σε μερικά σημεία του δρόμου Βόνιτσας -Λευκάδας αλλά παρέλειψαν την διαγράμμιση!

Έριξαν άσφαλτο σε μερικά σημεία του δρόμου Βόνιτσας- Λευκάδας, ωστόσο η διαγράμμιση “αγνοείται”. Αγνοείται η διαγράμμιση η όποια είναι σοβαρότατο μέτρο ασφαλείας.

Οι οδηγοί, οδηγούν κατά προσέγγιση και μάλιστα όταν βρέχει ή το βράδυ δεν ξεχωρίζουν τίποτα με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος για τροχαία ατυχήματα.

Μάλιστα κάτοικος της Βόνιτσας, τονίζει: “Φίλε μου καλησπέρα αν θες και μπορείς βέβαια κάνε μια αναφορά για το δρόμο Βόνιτσα -Λευκάδα. Έχουν ρίξει άσφαλτο σε πολλά σημεία και δεν έχουν κάνει διαγράμμιση και όταν βρέχει δεν βλέπεις καθόλου που πας. Πριν λίγες μέρες πήγα από Βόνιτσα στη Λευκάδα βράδυ με βροχή και είναι πολύ επικίνδυνα αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγεις από το δρόμο….”

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Άρωμα Λευκάδας: συμφωνούμε και επαυξάνουμε σε όσα δηλώνει ο Βονιτσάνος αναγνώστης. Χρησιμοποιήσαμε το δρόμο πρόσφατα. Φύγαμε από τη Λευκάδα με βροχή και επιστρέψαμε νύχτα. Η οδήγηση ήταν πολύ επικίνδυνη και στις δυο περιπτώσεις. Όλα μισά γίνονται σε αυτόν τον τόπο.

Προηγουμενο αρθρο
Μια γαλαζιανή (Μια κόρη απ' τα Χορτάτα, ξανθιά γαλανομάτα)- video
Επομενο αρθρο
Εξωραϊσμός περιβάλλοντος χώρου της βρύσης του Πασά στο Περιγιάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.