HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Έσβησε» ενώ έπαιζε μπάσκετ ο 28χρονος Πρεβεζάνος Στάθης Παρούσης

«Έσβησε» ενώ έπαιζε μπάσκετ ο 28χρονος Πρεβεζάνος Στάθης Παρούσης

Μια τραγωδία εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Πρέβεζας από τους γονείς, τους συγγενείς και φίλους του 28χρονου Πρεβεζάνου Στάθη Παρούση(φωτό), του Θωμά, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του στις 8 το απόγευμα ενώ έπαιζε μπάσκετ στο κολυμβητήριο Πρέβεζας.

Ο Στάθης, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε. Οι παρευρισκόμενοι ειδοποίησαν αμέσως το νοσοκομείο και ασθενοφόρο έσπευσε μαζί με την αστυνομία στο χώρο του κολυμβητηρίου όπου χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα, καθώς την Κυριακή η πόρτα του κολυμβητηρίου είναι κλειστή.

Με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Πρέβεζας ενώ ήδη είχε καταλήξει, όπου οι γιατροί επί μισή ώρα κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο άτυχος νεαρός που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πρέβεζα, υπέστη έμφραγμα. Τα αίτια του θανάτου του όμως θα ανακοινωθούν ύστερα από τη νεκροψία που θα διενεργηθεί στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου θα μεταφερθεί η σωρός του.

2

Πηγή: prevezaposto.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κι αποχαιρέτα την, την αμμόγλωσσα που χάνεις
Επομενο αρθρο
Λευκαδίτες Αφανείς Ήρωες το '74 στην Κύπρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.