HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΈχουμε μπερδέψει τους ρόλους

Έχουμε μπερδέψει τους ρόλους

Ο Ιατρικός σύλλογος Λευκάδας είναι ο μόνος από τους φορείς και συλλόγους του νησιού που απαξιοί να στείλει στην ιστοσελίδα μας τις ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου που εκδίδει. Νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο λάθος ή παράληψη στη χρήση του email, τηλεφωνήσαμε στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Καραγιάννη και τον ρωτήσαμε ποιος στέλνει τις ανακοινώσεις του συλλόγου.

Μας απάντησε πως ο ίδιος το κάνει. Στην περίπτωσή μας, δεν επρόκειτο για κάποιο λάθος, αλλά ο ίδιος μας απέκλεισε επειδή δεν τηρούμε «βιβλία»! Και συμπλήρωσε, πως είναι απόφαση του ΔΣ του συλλόγου.

Δεν μας εξήγησε τι βιβλία εννοούσε. Επειδή δεν χρειάζεται να τηρεί κανένας κάποιο βιβλίο, θεωρήσαμε πως εννοεί τα βιβλία -τα οικονομικά- που τηρούν οι ιστοσελίδες που ασκούν εμπορική δραστηριότητα.

Ο κάθε σύλλογος, φορέας ή ιδιώτης που δημοσιοποιεί κάτι, έχει ως γνώμονα το πόσο ευρύτερα θα κοινοποιηθεί και θα γίνει γνωστό αυτό που θέλει. Η παράμετρος των «βιβλίων» είναι πρωτάκουστη! Στην περίπτωση του προέδρου του Ιατρικού συλλόγου είναι μάλλον εύκολα εξηγήσιμη.

Το ερώτημα που ανακύπτει είναι, πως ο Ιατρικός σύλλογος γνωρίζει ποιοι τηρούν και ποιοι όχι «βιβλία», ώστε άλλους να αποδέχεται και άλλους να αποκλείει; Με ποιες δηλαδή μεθόδους και ποιες πρακτικές; Σατανικές μέθοδοι τις οποίες «αγνοούν» όλοι οι υπόλοιποι: Δημόσιο, Περιφέρεια, Δήμος, Επιμελητήριο, Σύλλογοι, φορείς και ιδιώτες που μας τιμούν και με χαρά προβάλουμε τις δραστηριότητες τους.

Πιστεύουμε πως μια τόσο ανόητη απόφαση δεν μπορεί να είναι του ΔΣ του Ιατρικού συλλόγου. Γιατί στην περίπτωση που εκφράζει όλο το ΔΣ, ο ίδιος ο πρόεδρος την καταστρατηγεί. Γνωρίζοντας όλους τους αποδέκτες των ανακοινώσεών του, βεβαιώνουμε ότι δεν είναι όλες εμπορικές σελίδες, άρα δεν τηρούν “βιβλία”. Επομένως ο δικός μας αποκλεισμός έχει άλλους λόγους.

Είμαστε τυχεροί που δεν μπερδεύουμε άλλες δραστηριότητες με τη δουλειά μας εδώ. Είμαστε περήφανοι που δεν βγάζουμε χρήματα από αυτή την ιστοσελίδα και έτσι δεν χρειάζεται να τηρούμε τα «βιβλία» που τόσο αγαπά, όπως φαίνεται, ο κ. Καραγιάννης. Δεν είμαστε όμως καθόλου περήφανοι για τον Ιατρικό σύλλογο, όταν λειτουργεί έτσι.

Προηγουμενο αρθρο
Τσιμεντώνουν την παραλία στον Άγιο Νικήτα; (ανανέωση)
Επομενο αρθρο
Το Σωματείο «Φίλοι τής Ιεράς Μονής Φανερωμένης» ενημερώνει τα μέλη του

1 Σχόλιο

  1. Αντωνης Κ.
    12 Μαρτίου 2016 at 20:58 — Απάντηση

    Κυρια Σαντα, εχουν μπερδεψει ρολους.Ναι!!
    Ειναι χρονια τωρα που η σκοπιμοτητα εχει ανακατεψει την κοινωνια μας και αργοσχολοι προσπαθουν να διαβρωσουν τις κοινωνικες μας σχεσεις. Μπορει και να τοχουν καταφερει αλλα θα επανελθουμε οταν..φυγουν και πανε στις πατριδες τους.Εκει που ευτυχησαν να τους διωξουν..
    Ο καθενας θα μπορουσε να κανει σωστα τον ρολο του αλλα η δημοσιοτητα και οι μικροσκοπιμοτητες τους ωθουν να..μπερδευουν τους ρολους,.
    Ναστε καλα που εχετε την τολμη να λετε τα πραματα με τ ονομα τους

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.