HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΉττα και αποκλεισμός της Νίκης Λευκάδας από το Κύπελλο

Ήττα και αποκλεισμός της Νίκης Λευκάδας από το Κύπελλο

Την πρώτη της ήττα έκανε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Λευκάδας απέναντι στον ΚΑΟ Μελισσίων στον τρίτο κατά σειρά αγώνα της για το Κύπελλο Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων την Κυριακή 28/09.

Στον αγώνα τα Μελίσσια κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι, ωθώντας την ομάδα της Νίκης να παίξει σε γρήγορο ρυθμό και αρκετά δυνατά. Παρ’ όλα αυτά οι ομάδες αποδείχθηκαν ισοδύναμες με το σκορ στο παιχνίδι να είναι συνεχώς στον πόντο, αν κρίνουμε και από τα δεκάλεπτα που έκλεισαν 15-15, 25-25,36-34 και 43-40, σκόρ όχι ιδιαίτερα υψηλό.

Η Νίκη έδειξε να είναι πιο βελτιωμένη όσον αφορά το οργανωτικό της κομμάτι σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, αλλά φάνηκε ότι ακόμη χρειάζεται αρκετή δουλειά. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, η αστοχία και τα πολλά λάθη στο 4ο δεκάλεπτο ήταν αυτά που στοίχησαν στην ομάδα, υποχρεώνοντάς την σε ήττα και ταυτόχρονα σε αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα θα επικεντρωθεί από εδώ και πέρα στην προετοιμασία της για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας. Γι’ αυτό το σκοπό, όπως μάθαμε από τον προπονητή, θα πραγματοποιήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο φιλικά παιχνίδια στα Ιωάννινα.

Ελεάννα Ματαράγκα

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκαδίτισσα που είναι συνεχώς δίπλα στην Άνγκελα Μέρκελ
Επομενο αρθρο
Η Λευκάδα του ’80 σε άσπρο – μαύρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.