HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΉττα της Νίκης Λευκάδας από τον Πανιώνιο -Δηλώσεις Δουβίτσα

Ήττα της Νίκης Λευκάδας από τον Πανιώνιο -Δηλώσεις Δουβίτσα

ΠΑΛΕΨΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Την ήττα γνώρισε η Νίκη Λευκάδας από τον Πανιώνιο με σκορ 66-69 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τον Πανιώνιο να έχει ένα ισχνό προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Από την ομάδα μας η Hailey Dunham τραυματίστηκε στα μέσα του γ΄δεκαλέπτου και έκτοτε δεν αγωνίστηκε, ενώ η Kelley Austria έσφιξε τα δόντια και έπαιξε παρά το γεγονός ότι είχε σοβαρό τραυματισμό στο χέρι της.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 34-37, 50-51, 66-69

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Σπηλιώτης 4, Τελίδου 5 (1), Τσινέκε 14 (2), Whitted 15, Τσαμπούρη 3 (1), Dunham 15 (1), Austria 4, Τσέρου 2, Κοντογέωργου 4

Πανιώνιος (Τσίκληρας-Νίκλας): Johnson 25, Σπαθάρου 12 (1), Healy 10, Σεμανιάκου 2, Θεοδωρομανωλάκη 7, Στεφανίδου, Γρηγορίου 5 (1), Μπόνη 8 (2)

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας κ. Νίκος Δουβίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Επίσης πολλά συγχαρηρήτήρια αξίζουν οι παίκτριές μας για το πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν, άσχετα από το γεγονός ότι χάσαμε το ματς. Στα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου βγήκε εκτός η Dunham, που μέχρι εκείνο το σημείο έχι σημειώσει 15 πόντους. Επιπλέον η Austria έπαιζε με πολύ σοβαρό τραυματισμό σε δάκτυλο του δεξιού της χεριού. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και στις αθλήτριές μας. Θα συνεχίσουμε τις δυνατές προπονήσεις και σίγουρα σύντομα η δικαίωση θα έρθει.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα μας εκτέλεσε τις μισές βολές σε σχέση με τον αντίπαλο. Οι διαιτητές έδωσαν όλες τις επαφές στις προσπάθειες του αντιπάλου, ενώ σε εμάς αυτό συνέβη σε τρεις μόνο φορές μέσα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα θεωρώ άπειρο τον δεύτερο διαιτητή για τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτό φάνηκε στα σφυρίγματά του»

Προηγουμενο αρθρο
Το πατρικό σπίτι του Δημοτσέλιου στο Μεγανήσι
Επομενο αρθρο
Σπίρτζης: Εως και τριπλάσια τα πρόστιμα της τροχαίας για εύπορους οδηγούς -Τι είπε για τη μούντζα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.