HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑγρίεψαν τα πράγματα και στον Άγιο Νικήτα

Αγρίεψαν τα πράγματα και στον Άγιο Νικήτα

Μετά τους καυγάδες στο Πόρτο Κατσίκι μήπως ήρθε η σειρά και του Αγίου Νικήτα να μετατραπεί σε «Φαρ Ουέστ»;

Ένας άγριος καυγάς εξελίχτηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Αγίου Νικήτα. Μπροστά στα μάτια των λουόμενων όσο και των θαμώνων των καταστημάτων που βρίσκονται κοντά στην παραλία, -ιδιοκτήτες των δυο, από τα τρία συνολικά σκάφη που μεταφέρουν τουρίστες στην παραλία Μύλος- πιάστηκαν στα χέρια. Πολύ πιθανόν, για λόγους ανταγωνισμού και άγρας πελατών, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Θυμίζουμε πως φέτος έγιναν τρία τα σκάφη που μεταφέρουν τουρίστες στην παραλία Μύλος από την παραλία του Αγίου Νικήτα, από ένα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Με νόμιμες άδειες βεβαίως από το Λιμεναρχείο.

Και αυτό έγινε παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής που κάνουν λόγο για υποβάθμιση της παράλιας που χρησιμοποιείται για κολύμπι από πολύ κόσμο. Η μικρή παραλία του Αγίου Νικήτα τείνει να μετατραπεί σε λιμάνι. Υπάρχει ένα συνεχές πήγαινε-έλα στη θάλασσα όλη την ημέρα, χωρίς ησυχία και ασφάλεια για τον κόσμο. Ο καπνός και ο θόρυβος από τα σκάφη δημιουργούν τραγικές καταστάσεις στους κολυμβητές.

Έχουν γίνει καταγγελίες, παρεμβάσεις από κατοίκους και τον πρόεδρο της κοινότητας για την απαράδεκτη κατάσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Χωρίς να υπάρχουν υποδομές επιβίβασης και αποβίβασης στην μικρή παραλία του Αγίου Νικήτα, είναι εύλογο το ερώτημα γιατί δόθηκαν τόσες πολλές άδειες σε σκάφη να μεταφέρουν επιβάτες. Η τουριστική σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της και η κατάσταση έχει παγιωθεί.

Προηγουμενο αρθρο
Και το όνομα αυτής Μαρία-Στέλλα! H παρουσία στις απουσίες!
Επομενο αρθρο
Εγγραφές στα τμήματα υποδομής της Δόξας Λευκάδας

3 Σχόλια

  1. Άγγελος Σταγιάνος
    3 Σεπτεμβρίου 2018 at 20:11 — Απάντηση

    Μήπως φταίει κάτι …άλλο;;;; ΄Λέω… μήπως;;;;

  2. VAGELAS
    3 Σεπτεμβρίου 2018 at 11:54 — Απάντηση

    Κατι μου θυμιζει ολη αυτη η ιστορια,λιγο απο Νυδρι.Νυδρι ειπα??
    βρες λες ????
    Οσοι καταλαβαν καταλαβαν οι υπολοιποι να ψαξουν την λυση στο λιμεναρχειο και εκει θα βρουνε την απαντηση.

  3. Αλαφροϊσκιωτος
    2 Σεπτεμβρίου 2018 at 23:32 — Απάντηση

    Ντροπή για το νησί μας αυτές οι εικόνες ……αισχος…..ας τους μαζέψει κάποιος ……..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.