HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑκυβερνησία Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στο Νυδρί – Αποβίβαση ασθενούς επιβάτη από Ι/Φ σκάφος

Ακυβερνησία Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στο Νυδρί – Αποβίβαση ασθενούς επιβάτη από Ι/Φ σκάφος

Ανακοινώσεις Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, για ακυβερνησία του Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ” Ν.Π. 9239, λόγω μηχανικής βλάβης στο πηδάλιό του, στη θαλάσσια περιοχή της ν.Σκορπιού, με τετρακόσιους ενενήντα επιβάτες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΝΥΔΡΙ ΣΤΑΡ 1” Ν.Κ. 208, το οποίο ρυμούλκησε το ”ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ” στο λιμένα Νυδρίου με ασφάλεια, όπου αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβαίνοντές του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

———————–

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, Λιμενική Αρχή Νυδρίου, για την ασθένεια 72χρονου επιβάτη του Ι/Φ σκάφους ”SECOND STAR” σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά ν. Σκορπιού.

Κατά τον κατάπλου του ανωτέρω σκάφους στο λιμένα Νυδρίου Λευκάδας, ο 72χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, για περαιτέρω εξετάσεις.

Προηγουμενο αρθρο
Τμηματικές διακοπές νερού την Τοπική Κοινότητα Τσουκαλάδων»
Επομενο αρθρο
Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.