HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΑλλάξαν οι καιροί…

Αλλάξαν οι καιροί…

Αλλάξαν οι καιροί
Αγνώριστο είναι το χωριό μας μάνα
Κι εμείς αγνώριστοι
Τουρίστες γίναμε στις παιδικές μας μνήμες.
ξένοι στον τόπο μας.

Νόνη Σταματέλου

————————————–
Νωρίς το πρωί, μέχρι τις 10:30 περίπου, όσοι κολυμπούν στην παραλία του Κάστρου βρίσκουν άνετα θέση να αφήσουν το αυτοκίνητο τους, είτε πίσω από το εργοστάσιο του ΤΑΟΛ είτε στο δρόμο που οδηγεί στην Αμμόγλωσσα, κάτω από το τουριστικό περίπτερο.

Σήμερα το πρωί λοιπόν τρία παλικάρια έφεραν το αυτοκίνητο τους πάνω στην άμμο, δίπλα στην σημαία της Γαλάζιας παραλίας και το κυριότερα στο σημείο που αυτήν την εποχή είναι ανθισμένα το κρινάκια της άμμου.
Δες για τα κρινάκια της άμμου ΕΔΩ

Πρώτη φορά βλέπουμε αυτοκίνητο σε εκείνο το σημείο, τόσο κοντά στην παραλία. Τόσο οι ντόπιοι αλλά και οι επισκέπτες ουδέποτε διανοήθηκαν να αφήσουν το αυτοκίνητο εκεί.

Μέχρι σήμερα που τρεις νεαροί, το μέλλον της χώρας, τα κατάφεραν. 4Χ4 γαρ το αυτοκίνητο, πέρασε το άνοιγμα της περίφραξης του ΤΑΟΛ, μια κοτρόνα που υπάρχει για εμπόδιο και άραξε κοντά στο κύμα για να μην κουραστούν τα παιδιά με τους φραπέδες στο χέρι.

Αυτή την εποχή η περιοχή είναι γεμάτη από ανθισμένα κρινάκια και μοσχοβολά.
Μπράβο στα παιδιά!

Προηγουμενο αρθρο
Τροχαίο με τραυματισμούς στη στροφή στο Καλιγώνι
Επομενο αρθρο
Φάρος Δουκάτο - video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.